En fyldig og dekkende anmeldelse av Mobilebet Norge

Mobilebet godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det første man kan si om Mobilebet er at om du liker å spille på telefon så er dette den ideelle operatøren for deg. Det ligger jo tross alt i navnet.

Vis mer

Om du har spilt på ComeOn før så kommer du til å kjenne igjen hva som foregår på Mobilebet da det er en del av det samme konsernet, og det har en veldig lik stil. Det behøver ikke nødvendigvis å være noe negativt, spesielt fordi kvaliteten er så høy. Og ønsker du å vite enda mer så anbefaler vi at du leser vår anmeldelse her!

Vis mindre
Mobilebet mobile hjemmeside
Ikke bekreftet
Mobilebet
1
  • Optimalisert for mobil
  • Stort spillutvalg
  • Virtuell sport
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Enkelhet i registreringen

Mobilebet

Når du velger å registrere deg trykker du bare på «Åpne Konto» så dukker det opp en popup på høyre side av skjermen. Du blir bedt om å legge inn brukernavn, epostadresse og passord før du blir sendt videre til neste steg.

Som du ser på bildet er det ikke akkurat en overveldende velkomstbeskjed du får, og på neste steg er det mye av det samme. Der skal du legge inn ditt navn, adresse og slike ting. Det er enkelt og greit og det hele blir fullført på et par steg bare, slik at du kan sette i gang med spillingen så fort som mulig. Om du har eventuell Mobilebet bonuskode kan du bruke den, så får du en fin start.

Det er ikke slik at du må verifisere kontoen før du begynner å spille noe som vi liker. Alt det der blir gjort når du skal gjøre uttak, og heller ikke da er det helt sikkert at du må verifisere kontoen. Det er like lett å gjøre en slik registrering på telefon som på PC, og det er tydelig at folkene bak vet hva de driver med!

Hvordan du gjør dine innskudd og uttak hos Mobilebet

Dette er et viktig aspekt av enhver operatør og noe som legges mye vekt på når man skal gjøre en slik anmeldelse. Man vil jo gjerne ha så mange muligheter som mulig, og ikke minst at det skal være avgiftsfritt. Det er dessverre noe som ikke virker å være tilfellet hos Mobilebet.

Når du bestemmer deg for å gjøre ditt første innskudd kan du bruke enten Visa, NETELLER, Skrill, Skrill 1-Tap, paysafecard, Rapid Transfer eller ecoPayz. Om du bruker Visa kan det være en avgift på 2.5 prosent eller ingen avgift i det hele tatt. For alle de andre, utenom Rapid så er det en fem prosents avgift når du setter inn pengene. Hvorvidt det er selve tjenestene som tar den avgiften, eller om det er Mobilebet står ikke, men vi regner med at det er sistnevnte. Det er ikke så ofte at man ser at det blir tatt avgifter for innskudd noe som gjør det ganske uvanlig.

Man ser det samme når man vil gjøre uttak, hvor du først og fremst må verifisere kontoen din. Du kan bruke NETELLER, Skrill, Rapid Transfer, Visa Bankoverføring eller MuchBetter for å ta ut dine penger og det er bare de tre sistnevnte som ikke tar noen avgift. For de tre første metodene er det en 5 prosent avgift for uttak. MuchBetter virker sånn sett som det beste alternativet, spesielt fordi du skal få pengene utbetalt umiddelbart og at det er ingen avgift. Det er i hvert fall det Mobilebet selv påstår.

Metodene i seg kjenner du jo til ganske godt uansett, så de bør ikke stille på noen større prøver for deg egentlig.

Mobilebets velkomstbonus

Mobilebet

Mobilebet velkomstbonus er ikke den største, men det får deg i det minste godt i gang med spillingen og krever et lavt første innskudd av deg. Om du setter inn 100 kroner får du 600 å spille med, det betyr altså at bonusen er på 500 prosent. Det er en veldig fin start og med et omsetningskrav på ganger 8 er det ikke et veldig høyt krav heller. Spesielt fordi bonusen ikke er veldig høy, noe som gjør det lettere å oppfylle omsetningskravet. Du må dog passe på at det du spiller på har en odds på minst 1.75 og du må omsette det innen 30 dager. Vi føler dette er en god og rimelig Mobilebet bonus og ganske fordelaktig for deg som spiller.

De har ingen andre faste bonuser som sådan, men de har noe som heter Dagens Tilbud. Det er en egen seksjon hos operatøren hvor de har en daglig kalender som gir tilbud hver eneste dag. Men da de hele tiden er under forandring så er det ikke hensiktsmessig å fortelle om den som er tilgjengelig for øyeblikket. Men det finnes altså, og du kan ha det enda litt mer gøy der.

Utfall du får muligheten til å spille på

Et stort og viktig aspekt av en operatør som dette er marked, og om man vil bli tatt seriøst må man nødvendigvis ha et stort utvalg. Det er tilfellet hos Mobilebet, hvor du kan legge en innsats på bortimot hva som helst på hva som kan skje. Asian handicap er mulig å spille på, når målene scores, hvem som får det siste innkastet og lignende. Mange av alternativene er for de spesielt interesserte så klart, men Mobilebet har også noe som heter pengene tilbake ved uavgjort, noe som er interessant.

I det hele tatt er det mye å spille på, hvor fotball er et stort fokus.

Mobilebet odds sporter og konkurranser

Man har jo visse krav til en bookmaker og det du har mange alternativ å spille på når det kommer til forskjellige sporter som finnes er et viktig et. Alt hos en operatør kan være av veldig høy kvalitet, men om det ikke er nok sporter og konkurranser å spille på så vil man ikke få spillere. Heldigvis er ikke det noe problem hos Mobilebet hvor de foruten de tradisjonelle sportene som fotball, basketball og håndball også lar deg spille på mye annet. Er du interessert å vinne på Gælisk fotball, virtuell sport eller eSport er dette stedet for deg.

Det er lett å finne frem til de forskjellige konkurransene som finnes, og selve sportene er jo bare kategorier. Det er først når du går inn på dem at du ser det virkelig store utvalget som finnes. Tar man fotball som et eksempel så kan man spille på kamper som foregår over hele verden, England, Tanzania eller Vietnam er bare noen få eksempel. Det er ikke mer enn forventet dog, da en bettingside som Mobilebet forventes å ha et godt utvalg. Du kommer til å finne mye å ha det gøy med, noe som tross alt er det viktigste.

Hvordan du lager en spillekupong

Dette er kanskje noe av det som man vil skal være blant det enkleste å gjøre på en bettingside, og sånn sett skuffer ikke Mobilebet. Spillekupongen er hele tiden til stede selv om man ikke har lagt en innsats, og det å legge en innsats er simpelt. Man går bare inn på den kampen man vil spille på, og trykker på de markedene eller sluttresultatet man vil. Alt dukker opp på kupongen med en gang så man har hele tiden oversikten over hva som foregår.

Cashout er noe som er tilgjengelig, men det avhenger fra kamp til kamp og du blir fortalt når det er noe du kan bruke. Det er ikke så mye å si ellers, har du lagt en innsats hos en bettingoperatør tidligere så vet du nok hva du skal gjøre også hos mobilebet.com.

Live betting og live streaming hos Mobilebet

Live betting er en naturlig del av enhver bookmaker og Mobilebet er ikke noe unntak sånn sett. Det er sågar en egen kategori på siden så det er lettere for deg å finne frem til kampene du kan spille på. Det er ikke bare fotball som er tilgjengelig for liveodds, da sporter som tennis, basketball og andre også kan spilles på.

Live streaming er også noe man bruke, og det er lett å finne frem til. Det er ikke bare fotball man kan se på, og de har et ganske stort utvalg du kan hele tiden velge mellom. I tillegg er det visse begrensninger som gjør at man ofte ikke kan se kampene i fullskjerm.


App for Mobilebet

Mobilebet app kan lastes ned både for Android og iPhone. Det er vel egentlig ganske naturlig, for som vi sa ovenfor, det ligger liksom litt i navnet! Og man ser jo også at man har brukt mye tid på å optimalisere appen og gjøre at man får de samme tilgangene som ellers. Mye av fokuset fra operatørens side er jo lagt på mobilbruk, og uansett om du vil spille live odds, se kamp på streaming eller bruke en av de andre funksjonene som er på Mobilebet kan du gjøre det.

Du bruker den samme påloggingsinformasjonen som alltid og bonusene er de samme, uansett hvilken plattform du velger å bruke. Det samme gjelder jo om du vil spille Mobilebet direkte på nettlesern på telefonen din. Det er dog ikke til å komme unna at du sannsynligvis kommer til å få en bedre brukeropplevelse med appen, da den er designet på en annen måte, hvor det er en litt bedre brukervennlighet på appen.

Men om du ikke vil ha app på telefon så kan det å bruke nettleseren være et godt alternativ det også. Man kan vel si enkelt og greit at den eneste forskjellen på å spille på telefon og PC er at skjermen er mindre. Det er et godt kompliment!


Funksjonalitet og navigering på Mobilebet

Det er mye bra med hvordan Mobilbet er satt opp, men det er ikke velig lett å finne informasjon. De har ikke en tradisjonell FAQ som veldig mange andre operatører har. Du må heller skrive inn på søkefeltet hva du lurer på, og om du ikke skriver inn noe siden kjenner igjen får du ingen info heller. Det er en uvanlig måte å gjøre det på og vi er litt usikre på hva årsaken bak det er.

Noe som er litt synd fordi siden er ellers oversiktlig og det er lett å finne frem til de ulike spillene og kampene du vil legge en innsats på. Du kommer jo til å finne det du trenger, men det er bare ikke like lett tilgjengelig som hos andre bettingoperatører.


Hvordan du blir passet på

Det er mye bra med Mobilbet, som at de tar din sikkerhet på alvor. Derfor er det en 128-bit SSL kryptering som passer på at ingen utenforstående får tilgang til din info og alle dine passord, bankinfo og lignende hele tiden blir passet på.

Alt dette har blitt kontrollert av uavhengige tredjeparter så alt som foregår på Mobilebet er rettferdig og trygt for deg som spiller! Alle betalinger blir også revidert.

Det er tydelig at slike ting blir tatt på alvor.

Firmainformasjon
Navn Mobilebet
Hovedkvarter 3rd Floor, Spinola Park, Triq Mikiel Ang Borg, St. Julians, SPK1000, Malta
CEO Lahcene Merzoug
Etablert 2014
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/CRP/178/2009)
Telefon Ikke tilgjengelig
E-post support@mobilebet.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

Metoder du får hjelp på

Det er to hovedmåter å komme i kontakt med Mobilebet på. Du får hjelp veldig raskt når det er tilgjengelig live chat. Er det sånn at live chatten er stengt så kan du alltids kontakte dem via kontaktskjemaet deres. Da får du svar tilbake på mailen din som du har registrert deg med. Det er ikke noe telefonnummer du kan bruke, men det er vel kanskje ikke noe folk bruker så mye uansett. Live chat er jo helt klart det mest populære alternativet.


Du bør gi Mobilbet en sjanse

Mobilebet er en god operatør som mange kommer til å like om de tester den. Det er mye bra med den, men det er kanskje spesielt det at de har gjort mobilopplevelsen såpass god at man bør gi den en sjanse. Vi skulle gjerne sett at det var enklere å finne informasjon, og håper det er noe de forbedrer i fremtiden, sammen med at de legger til live streaming.

Utenom det er dette en operatør som er god og som du kan stole på, med massevis av spill og gode bonuser i tillegg!

Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top