William Hill Norge – En bettingside med alt du trenger, både bonuser og sport!

William Hill godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Her skal vi ta en titt på en av de mest kjente bookmakerne i verden. De har hatt stor innflytelse på hvordan betting online ser ut i dag, og vil du ha noen William Hill erfaringer så bør du lese denne anmeldelsen.

Vis mer

William Hill sports betting er en av de beste tilbyderne i industrien, uansett om det gjelder odds, sporter eller marked. Her kan du lese om William Hill og få vite alt du trenger om operatøren.

Vis mindre
Ikke bekreftet
William Hill
1
  • Fantastisk bettingutvalg på siden
  • En veldig pålitelig bettingside
  • Gode bonuser og kampanjer
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hvor William Hill får sin lisens fra

Det passer jo ganske bra at William Hill tar det med lisens på alvor, for det er jo en seriøs operatør. Så de får sin lisens fra Malta, noe som er svært bra, rett og slett! Som tilleggsinformasjon kan vi også raskt nevne at den britiske versjonen får lisens fra Gibraltar, bare for å bevise hvor dyktige de er.

Så tar de også ansvarlig spill på alvor, hvor det finnes en mengde forskjellige lenker til organisasjoner som hjelper mot spilleavhengighet. Det inkluderer blant annet BeGambleAware og Gamblers Anonymous. Du har også mulighet til å sette forskjellige grenser på spillingen din, om du føler det er nødvendig.

William Hill registrering – Få steg på kort tid!

William Hill

Først og fremst er det greit å vite at William Hill ikke er på norsk, om det er viktig for deg. Så du må trykke på «Join», en gul knapp, og der vil du finne to steg som du må fullføre.

Det er ganske grunnleggende informasjon man må opplyse om også, informasjon som navn, fødselsdato, epost og telefonnummer. Opplysninger som adresse må inn i tillegg, og på steg to må du skrive inn brukernavn, passord og et sikkerhetsspørsmål.

Du må også velge din valuta, og dessverre kan du ikke velge NOK, men EUR er vel den de fleste av oss ellers bruker. Du kan også velge om du vil sette en innskuddsgrense. Den høyeste grensen er uansett så høy, at det ikke vil være et problem for deg.

William Hill betalingsmetoder – Gode og effektive løsninger

William Hill

Det er vel ikke veldig overraskende for deg når vi sier at det ikke er flust med løsninger tilgjengelige. Men du kan dog bruke Kredittkort, som Visa og Mastercard. Når det gjelder andre løsninger kan du bruke MuchBetter, ecoPayz og Bankoverføring. Det er godt nok for vår del, spesielt med tanke på restriksjonene som finnes. Du kan sette inn så mye per innskudd at det er bare dine egne eventuelle begrensninger som hindrer deg. Det koster ingenting å gjøre overføring og det er kun bankoverføring som ikke er en umiddelbar metode.

Når det gjelder uttak så opplyser William Hill om at du kan bruke kort også for det, men mange foretrekker å bruke ecoPayz. Det er noe folk føler er rett og slett bedre, og ecoPayz er jo en såpass pålitelig og rask side, at det ikke er så ille uansett. Om du vil vite om William Hill uttak tid så kan det ta opp til 72 timer å få verifisert utbetalingen, og det tar minst 24 timer. Men om du deretter bruker e-lommebok for uttak så går det fort! Det koster ingenting å gjøre uttak av det vi kan se, og det er ingenting siden selv opplyser om. Du må dog verifisere din alder før du kan gjøre uttak, og du må også ha penger på konto før du kan se alternativene dine.

William Hill bonus – En god start på bettingen

William Hill

Slike sider har ikke for vane å tilby for store velkomstbonuser for betting, og det samme ser man her. Det er noen krav du bør vite om deres bonus, som er at du får 30 euro free bets om du gjør din første innsats på 10 euro. Du må dog bruke en promokode som siden gir deg og free betsene er delt opp i to, så du får 15 euro ganger to å spille med. Din innsats må være på minst 1.50 eller mer for at du skal få bonusen.

Av det vi kan se er det ingen ytterligere omsetningskrav knyttet til free betsene så det du vinner, får du altså på spillekontoen din! Det er noe vi liker, og det er tydelig at de vil være snille med sine kunder, noe som er veldig bra.

Så er det også en haug med andre promoer og kampanjer som foregår på siden, men som vi ikke skal se på så mye her. Grunne til det er fordi de kan ha utgått når du leser dette, noe som vil være dumt. Vi oppfordrer deg derfor til å gå inn på deres kampanjeside for å få den fulle oversikten, og du kommer nok til å like det du ser der!

Et svært godt utvalg av marked hos William Hill

Når det gjelder det å drive med William Hill Sports betting som kommer du ikke til å treffe på problemer når det kommer til utvalg, verken av sporter eller av marked. Apropos sistnevnte har William Hill marked for veldig mange av sportene som du kan spille på. Fotball er jo naturlig nok et stort fokus, med marked som cornere, hvem som gjør mål først, hvor mange skudd som kommer totalt i kampen osv.

Hyggelig nok er det dog også andre sporter å velge marked på, være det seg på basketball med hvem som gjør første og siste mål, handicap og annet. Dette er noen få eksempler, og det å ha et godt utvalg av marked er tydeligvis noe som er veldig viktig for operatøren. Noe vi liker!

William Hill sports betting – Alt du kan tenke deg!

Et annet området som operatøren imponerer på er utvalget av sporter. Det er jo noe mange ser på som naturlig, men de har virkelig gjort en god jobb med å legge til så mye som mulig, alt fra fotball, amerikansk sport til e-sport. William Hill E-Sports er spesielt noe du bør ta en titt på, for deg som liker slikt.

Ellers har de en lang liste med ledige sporter du kan legge innsats på, både populære og det som kanskje kan kalles for mindre kjente. Floorball er kanskje noe du ikke har spilt på så mye før? Eller hva med Australian Rules? Poenget er uansett at det er mye variasjon, og du har også muligheten til å spille på politikk og TV.

Liker du fotball så er det mange forskjellige divisjoner og cuper du kan satse på. Naturlig nok så er det et svært stort fokus på fotball, men man ville vel strengt tatt ikke forventet noe annet heller. Kort sagt, så er alt det nordmenn liker å spille på tilgjengelig, noe som er bra!

Det å legge innsats er enkelt

Om du liker å gjøre bettingen din litt mer interessant så er det jo greit å vite at du har en mengde ulike funksjoner hos William Hill. Det inkluderer ting som betbuilder, oddsboost og William Hill cash out. I de tilfellene du vil benytte deg av sistnevnte så er det tydelig klargjort når det er tilgjengelig.

For å sette i gang med selve spillingen så behøver du egentlig bare å trykke på odds og utfall, så dukker spillekupongen opp. Da har du alternativene å velge mellom singel, kombo eller system, og det er lett og forståelig å finne ut av hvordan man spiller.

Hold uansett et øye med på hva som blir tilbudt når du spiller, og hvordan du kan påvirke oddsen og den generelle spillingen din på en positiv måte. Alle små marginer, som en oddsboost for eksempel kan gi deg, kan være gull verdt å ha!

Høy kvalitet på William Hill live betting

Live betting har blitt noe av et must for bookmakere, og det er ikke noe annerledes her. Om du vil vite hva som er mulig å spille på akkurat der og da, så trykker du bare på live. Det står også et nummer ved siden av som indikerer hvor mange kamper eller events som er tilgjengelige. Blant sportene du kan spille på finner man fotball, tennis, ishockey og basketball. Det er en god og spennende opplevelse og noe du bør gi en sjanse i det minste. Ta en tit på deres Live betting kategori for å finne ut hva mer de har!

Om du vil se på kampene samtidig som du spiller på dem kan du gjøre det via William Hill live streaming. Det kan være visse geografiske restriksjoner, men generelt blir det tilbudt fotball og ligaer som La Liga, Bundesliga, Serie A og Ligue 1. Det er de største, bortsett fra Premier League, og det finnes også andre sporter, som tennis, cricket og basketball. Bookmakeren opplyser om at du bare må være pålogget for å få tilgang, noe som er rimelig!


William Hill mobil – Noe vi anbefaler

Det er en god opplevelse å spille på denne operatøren på telefonen din. De har brukeroptimalisert den svært godt, og det er en god følelse å spille på telefon, hvor du finner frem til informasjon raskt og har de samme funksjonene for å spille tilgjengelig. Det er bare en mini-versjon av det man gjør på PC, og det mener vi på en god måte! Test det selv!


Våre William Hill erfaringer

Det er noe lett og smidig ved å bruke denne bettingsiden, som ikke mange andre sider kan tilby. Sannsynligvis har det noe med erfaring å gjøre og at de vet hva spillerne deres vil ha. Det er derfor de har gjort det lett å finne frem til all informasjon. Som også har noe å gjøre med at de vil opprettholde det gode ryktet de har, som tross alt er som en av de beste bookmakerne på nettet i dag. Man må jobbe hardt for å opprettholde det.

Det å spille og legge innsatser gjøres raskt og effektivt, det er bare en god funksjonalitet på siden, som vi liker svært godt!


En bookmaker som tar sikkerhet på alvor

Ikke overraskende så tar William Hill sikkerhet svært seriøst, noe som jo også er et krav fra lisensutstederen. Man kan ikke drive på som man vil, og da ville heller ikke spillere registrert seg. De bruker standard SSL kryptering for å ta vare på sikkerheten din og det gjelder både for personlige opplysninger og for bankdetaljer og lignende. Det er ikke noe du behøver å stresse om hos William Hill.

Firmainformasjon
Navn William Hill Global PLC
Hovedkvarter Tagliaferro Business Centre, Level 7, High Street, Sliema SLM 1549, Malta.
CEO Ulrik Bengtsson
Etablert 1998
Lisenser MGA/CRP/121/2006-05
Telefon 0870 518 1715 – ikke gratis å bruke
E-post customerhelp@williamhill.co.uk
Kontaktskjema Ja
Live Chat Ja

Hjelp når du trenger det

Selv om det ikke er mulig å få hjelp på norsk, så får du hjelp 24 timer i døgnet. Du kan bruke telefon, live chat, kontaktskjema, Twitter, e-post og du kan også sende vanlig post til dem, hvis du føler det er et godt alternativ.

Poenget er uansett at du får hjelpen du trenger, og de har dessuten en svært utfyllende FAQ som du kan benytte deg av også. Dette er en svært profesjonell side, som vil gjøre et godt inntrykk på sine spillere, noe de klarer veldig godt.


Konklusjon

Faktisk så har vi ingenting negativt å si om William Hill. Kanskje at bonusen kunne vært litt større, men oddsen ellers er så god, og du får tilgang til flere kampanjer og promoer at det egentlig ikke er et problem. Og når det kommer til William Hill sports betting er det ingenting å klage på heller. Om du skal spille på en ny bookmaker så anbefaler vi denne, av alle grunnene nevnt ovenfor!

FAQ

Det gjør som oftest det, og har du en bør du bruke den, da du vil ha det mye gøy med den!
Den får de fra Malta, som er en av de aller beste i bransjen!
De opplyser om at det kan ta opp til 72 timer, men det kan gå raskere, dog avhenger det mye på om de føler at alt er i orden med gevinstene dine og hvorvidt de har noen spørsmål. Om alt er greit skal det gå relativt fort.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top