Spin Sports anmeldelse – Mange gode grunner til å registrere seg der

Spin Sports godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er noe ganske spesielt med Spin Sports. Det er en type kvalitet på siden som man sjeldent får andre steder. Det er uansett om det er snakk om Spin Sports bonus eller fotball.

Vis mer

Det som dog frister mest er uansett Spins Sports betting, hvor de har et av de beste utvalgene på nett i dag blant bookmakere og har satt opp en veldig god infrastruktur rundt for å gjøre spilleopplevelsen din enda bedre. Om du vil vite mer så les Spin Sports anmeldelse her, og få all info du behøver før du registrerer deg.

Vis mindre
Ikke bekreftet
Spin Sports
1
  • Svært godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En veldig god velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hvor Spin Sports får sin lisens fra

En god nyhet er at operatøren får sin lisens fra Malta, som rett og slett er et av de beste stedene å få lisens fra. For deg som spiller altså, for de stiller så strenge krav til alle operatører at det er bare fordelaktig for deg som spiller. Du kan spille i trygghet og visshet om at de er nødt til å behandle deg bra, det gjelder også ved eventuelle disputter, og det vanker bøter om de ikke oppfører seg slik de bør.

Det kan man også se på at de har lenker til organisasjoner for ansvarlig spill. Sider som eCOGRA, BeGambleAware og andre jobber sammen med Spin Sports, og føler du at du sliter så kan du få hjelp, om du trenger det!

Spin Sports registering – Alt på et sted

Spin Sports

Heldigvis er det ikke en lang registreringsprosess hos Spin Sports. Det går raskt og det er en effektiv måte å registrere seg på. Noe som er litt uvanlig er at alt er samlet på et sted, noe som i det minste gjør det lett å få oversikten på hva som kreves. Det er den vanlige infoen de er ute etter, det vil si hvor du bor, brukernavn, navn, passord, e-post og lignende.

Vi oppfordrer alltid å oppgi korrekte opplysninger da det vil minske risikoen for at du treffer på problemer når det kommer tid til å gjøre uttak og lignende. Så er det naturligvis greit å være ærlig også, for om operatører finner ut at du har oppgitt feil opplysninger kan de fjerne kontoen din.

Når du registrerer deg så skal du også velge hvilken valuta du vil benytte deg av, og NOK er tilgjengelig. Det samme er norsk bokmål for språk, så det er en enkel side å bli kjent med. Denne grunnleggende informasjonen om deg selv, og visse andre småting er faktisk alt de krever. Deretter er du i gang med spillinger din, og kan gjøre ditt første innskudd om du ønsker det.

Spin Sports betalingsmetoder – Gode nok løsninger

Et problem ved det at de har lisens fra Malta er at de ikke kan gjøre som de vil når det kommer til betalingsmetoder. Eller, å kalle det et problem er en overdrivelse. Du har uansett metoder å benytte deg av, både for innskudd og uttak. For innskudd spesifikt så gjelder det Neosurf, eZeeWallet og kort som Visa og Mastercard. Innskuddene skjer direkte og du kan plassere spill umiddelbart om du så ønsker det.

De samme metodene kan brukes for uttak, utenom kort, da den norsk stat har gjort det til en veldig vanskelig affære. Men Neosurf spesielt er en veldig pålitelig metode å bruke, så du vil nok ikke ha for store problemer med det. Det er også positivt at det ikke finnes noe gebyr, verken for innskudd eller uttak. Når det gjelder Spin Sports uttak tid så avhenger det mye på metoden, men da det er få metoder så skal det ta maks 48 timer før pengene er utbetalte. Det er vel egentlig akkurat slik man forventer at det skal være.

Spin Sports har ikke mange metoder tilgjengelige, men det er uansett noe godt og stabilt over det!

Spin Sports bonus – En svært god velkomst

Spin Sports

Det er ikke mange bookmakere som har en like god velkomst som det Spin Sports har. Hos dem får du 100 prosent match til free bet opp til 2000 kroner. Det er god velkomstbonus for de aller fleste det, men du må gjøre et første innskudd på minst 10 kroner før du kvalifiserer til bonusen, og du må ha plassert en innsats også. Så det er ikke lave summer det er snakk om sånn sett.

Når det gjelder omsetningskrav så ligger det på ganger 7 for å motta velkomsttilbudet, for free bet er jo akkurat det. Det er dog visse begrensninger på hvor mye du kan satse per spill, hvor de på den måten også begrenser hvor mye du kan vinne. Men det er jo uansett ekstra midler å spille for, og har du planlagt å spille hos Spin Sports er det ingen grunn til å avvise bonusen. Vi oppfordrer deg også til å lese gjennom krav og vilkår så du vet hva du kan forvente når det gjelder bonusen.

Spin Sports har også andre bonuser, men de holder seg skjulte helt til det er på tide at du får dem. Men de har en egen kampanjeside som du kan ta en titt på hvor de informerer om alt slikt. Det er mye for enhver type av spiller, og liker du å spille på andre deler av Spin Sport så har de også bonuser for casinospillere.

De mange markedene hos Spin Sports

Det er ikke mangel på sport og marked hos Spin Sports. Når du er ute etter å bestemme deg for hva du vil satse på kan du for eksempel gå inn på en fotballkamp og ha over 100 marked. Alt fra første hjørnespark, totale mål, gule kort og mer finnes.

Det er ikke begrenset til bare fotball heller, da de har marked for bortimot alle sporter tilgjengelige. Vil du for eksempel plassere innsats på hvem som kommer først til 45 poeng mellom Miami Heat og Milwaukee Bucks kan du det, eller kanskje du vil bruke en av de mange ishockeymarkedene?

Poenget er uansett det at marked er det mange av, det handler bare om å finne det du vil satse på!

Spin Sports betting – For alles smaker

Sports betting er mer enn bare Spin Sports fotball, selv om mye av fokuset naturlig nok ligger på verdens mest populære sport. Du har egentlig alt det du behøver av det du er vant med, i tillegg til spesialer. Det inneholder ting som å satse på vinneren av Eurovision eller på politiske valg og lignende.

Ellers har du også fremtidens sporter, som e-sport og virtuell sport. I tillegg til diffuse sporter som gælisk fotball, gælisk hurling eller australsk fotball, så finnes naturligvis basketball og ishockey. Det er god variasjon i dybden også, det vil si ligaer og cuper, så alle dine behov vil bli tilfredsstilt, spesielt om Spin Sports fotball er det du er ute etter!

De fem mest populære sportene hos bookmakeren er:

Hvordan du plasserer innsats

Tippekupongen er det som dukker opp hos Spin Sports når du plasserer spill. Og det gjør du egentlig enkelt og raskt. Du finner bare det spillet du er ute etter og trykker på utfallet. Da vil det bli registrert på kupongen og du kan bevege deg videre til neste spill du er interessert i. Du kan velge mellom Enkel, Kombo og System og hele systemet blir godt presentert for deg når du får sett kupongen.

Spin Sports cash out er en funksjon som er tilgjengelig, og der hvor det kan brukes står det tydelig markert, så du vil ikke treffe på noen problemer med det som sådan. Vi føler egentlig ikke at det er så mye mer å legge til, bettingen hos denne operatøren fungerer veldig godt og kupongen er enkel å forstå.

Spin Sports live betting – Et godt og bredt utvalg

De har ikke en egen seksjon for live betting hos Spin Sports, du må heller trykke på der det står In-Play, hvor du får en god oversikt på hva som er tilgjengelig. Det er en god variasjon av det man blir tilbudt, både Spin Sports fotball, men også andre sporter som baseball, basketball, cricket og lignende. De har også en kalender du kan ta en titt på, så du vet hva som er tilgjengelig snart.

Spin Sports live streaming er dog ikke noe som er tilgjengelig, noe som er synd. Vi håper det er noe de har tenkt å legge til snart. Da blir det bra!


Spin Sports app – For din Android!

Om du liker å plassere innsatser på telefonen så kan du det hos Spins Sports. Du kan bruke Spin Sports mobil direkte på nettleseren din eller på appen. Du velger selv. Men om du vil bruke appen så kan du det. Men da må du følge instruksjonene som ligger på nettsiden. De har de samme funksjonene på telefonen, så du vil ha det like mye moro som du har på PC!


Enkel side å bruke og navigere

Det å bruke Spin Sports fungerer rett og slett veldig godt. Alt fra det å registrere seg på siden til det å plassere spill gjøres på en god og smidig måte, som du ikke vil få noen problemer med. Vi har jo gått igjennom dette ovenfor i vår Spin Sports review, men det er altså veldig imponerende og de har designet siden på en måte som gjør alt tilgjengelig og lett å finne.

Det er liksom noe som bare stemmer med helhetsinntrykket vi har av operatøren.


Sikkerhet hos bookmakeren

Med tanke på at de har lisens fra Malta så er det ikke overraskende at Spin Sports tar sikkerhet på alvor. Det må de jo faktisk også! Det betyr at de bruker den seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på.

Det gjør at både privat informasjon blir beskyttet, samtidig som brannmuren deres beskytter finansielle transaksjoner så du ikke skal bekymre deg for slike ting når du spiller. Det er noe som vi har som et minstekrav, og det er godt å se at operatøren har det på plass.

Firmainformasjon
Navn Bayton Ltd
Hovedkvarter Villa Seminia, 8, Sir Temi Zammit Avenue, Ta' XBiex XBX 1011.
Etablert 2017
Lisenser MGA/B2C/145/2007
Telefon Nei
E-post support@thepalacegroup.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja

God hjelp å få!

Spin Sports hjelper deg via både live chat og e-post. Førstnevnte er en metode som kan brukes døgnet rundt, men ikke på norsk. Når du skrive til dem på norsk får du en automatisert beskjed om at samtalen blir oversatt fra medarbeideren fra engelsk til norsk. Så man kan si at hjelpen er på norsk, men den er oversatt.

Standarden på hjelpen er god, og du får som sagt hjelp døgnet rundt. Mer enn det kan vi egentlig ikke kreve og det er mye informasjon å finne på siden deres uansett. Svar og hjelp på det du behøver kommer du til å få, uten tvil!


Konklusjon

Vi føler det er lite å utsette på Spin Sports. De gjør alt du forventer fra en slik operatør, uten å komplisere ting for mye. Som du har sett av vår anmeldelse av Spin Sports Norge så er dette en bookmaker med alt du trenger, uansett om det er betting eller bonus, så det er bare å registrere seg, du vil nok ikke angre på det og med Spin Sports register så er du i gang med en gang!

FAQ

Det er det generelt sett. Det er i hvert fall ikke noen merkbar negativ forskjell på det Spin Sports tilbyr i sammenligning med andre operatører, så det er gode sjanser for å vinne hos dem.
Det må man, og det er noe de kontakter deg om når tiden har kommet. Det er noe alle sider som har lisens fra Malta krever, så det er egentlig ikke så overraskende. Og selv om det er litt slitsom er det like greit at de har en slik prosess.
Det er det, de har lisens fra Malta og har ellers satt på plass alle tiltak for at du skal kunne stole på dem. Det er også en bettingside med et godt rykte, så du kan spille hos dem uten at du trenger å bekymre deg.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top