Pinnacle Norge – En fantastisk bookmaker for de fleste!

Pinnacle godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Pinnacle er kanskje ikke den bookmakeren som er mest kjent her i Norge, men den har faktisk eksistert helt siden 1998. Det gjør at den er ganske gammel altså, og da innebærer at du har lov til å forvente ganske mye av den av den grunn.

Vis mer

Og den innfrir, noe du kan lese om i vår Pinnacle Anmeldelse. Uansett om du er ute etter Pinnacle sports betting eller Pinnacle live betting, så vil du bli tilfredsstilt, noe som er det de aller fleste vil ha! Les videre her!

Vis mindre
Ikke bekreftet
Pinnacle
1.0
  • Et godt utvalg for sport og betting generelt
  • Hjelp 24 timer i døgnet
  • Svært pålitelig side
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1.0
Uttak: 1.0
Innskudd: 1.0
Valutaer: 1.0
Programvare: 1.0
Brukervennlighet: 1.0

Lisens og annen viktig informasjon om Pinnacle

Informasjon om lisens er jo noe av det viktigste for en bookmaker, og Pinnacle får sin fra Curacao. Det er et sted som veldig mange bookmakere også får sin lisens fra, så det er det ingenting i veien med som sådan. Det stilles krav til alle som vil ha lisens derfra, og det ser man på hvordan Pinnacle er bygget opp.

Pinnacle er også med i eCOGRA og jobber sammen med organisasjoner som GamCare noe som betyr at du kan få hjelp angående ansvarlig spill og slike problemstillinger. Disse tingene er ikke noe problem hos Pinnacle, noe som er bra!

Hvordan du foretar en Pinnacle registrering

Når du skal endelig registrere deg så kan du bare trykk på «Registrer deg». Da vil det første steget dukke opp. Og da skal du oppgi grunnleggende informasjon, som e-postadresse og passord. De krever ikke akkurat mye fra deg der, ei heller på noen av de andre stegene for den del!

Pinnacle

Som du ser så er ikke steg to mye mer komplisert, hvor de bare vil ha ditt navn og fødselsdatoen din. På steg 3 skal du fylle inn informasjon som hvor du bor, og hvilken valuta du vil bruke. Du kan bruke NOK, om du vil det, og du må også legge inn et telefonnummer.

Har du en eventuell bonuskode kan du skrive den inn på steg 4, og det er egentlig alt. Det virker mer komplisert her slik vi har skrevet om det enn det faktisk er. De sender av gårde en verifiseringsmail til e-postadressen du har gitt dem, og du kan ikke legge spill før du har bekreftet.

Men da venter det også noe litt overraskende.

Pinnacle betalingsmetoder – Ikke mange å velge mellom

Pinnacle

Det er et litt interessant system hos Pinnacle når det gjelder deres betalingsmetoder. Fordi de sier at metodene tilgjengelige er basert på valutaen du velger når du registrerer deg. Så da kan det potensielt sett være flere tilgjengelige enn om du velger NOK. For om du velger norsk krone har du bare Visa, Mastercard og ecoPayz å velge mellom for innskudd. Det minste du kan sette inn er 60 kroner, og det gjelder ecoPayz. For kort så er det minste 200 kroner, og overføringen skjer umiddelbart. Det koster heller ingenting å bruke noen av dem.

Når det gjelder uttak kan du bare bruke ecoPayz. Pinnacle com opplyser om at det koster 95 kroner per uttak, noe som er litt høyt synes vi. Men da det også er den eneste muligheten tilgjengelig så har man ikke akkurat mange valg for å si det forsiktig. I det minste kan man jo regne med raske uttak, da ecoPayz er vanligvis en god metode å bruke sånn sett. Men det er klart, det at det ikke er noen andre alternativ er ikke et stort pluss akkurat.

Ingen Pinnacle bonus

Dette er nok noe vi ikke har sett tidligere, men det er altså ingen bonustilbud hos Pinnacle odds. I det hele tatt, ikke Pinnacle velkomstbonus, ikke VIP, ikke cashback eller noe. Det er veldig overraskende, og kanskje de vil unngå bonuser for å ikke lokke til seg sårbare spillere, men det er noe som kommer til å gå veldig utover deres popularitet. Folk forventer i dag bonuser, og det er vel første gang vi har sett en bookmaker uten bonus i det hele tatt.

Det er en litt rar følelse å gjøre en Pinnacle anmeldelse uten å ha en bonus å prate om, men sånn er det. Vi hadde nok anbefalt at enhver side har noen slags bonus å tilby, men det er altså ikke tilfellet for øyeblikket. Grunnen til at Pinnacle odds ikke tilbyr bonuser er for at de gir deg best odds for vær kamp, og at du på den måten sparer penger. Så du får liksom en «bonus» hver eneste gang du spiller. Du har også høye grenser på hvor mye du kan spille, faktisk den høyeste i industrien.

Et bedre utvalg når det kommer til marked

Om du har endelig bestemt deg for å spille hos Pinnacle betting så vil du finne en bettingseksjon som gir deg marked i de aller fleste sporter. Det inkluderer også om du vil spille på Pinnacle tennis eller en av de andre sportene. Hvor mange marked som finnes avhenger dog litt på sporten, og det er klart at det er flere marked for fotball enn noe annet egentlig. Det er naturlig.

Det er også marked for sporter som MMA, amerikanske sporter og mye annet, men fotball er vel nesten det eneste du blir tilbudt flere titalls marked på. Spesielt for de store kampene. Pinnacle betting gir deg mye variasjon, om ikke annet, og det er bra. Markedene for fotball inkluderer vanlig handicap, asian handicap, hvilket lag som gjør mål først, hvem som får den første corneren og slike ting. For de andre sportene er det variasjoner av disse markedene som er tilgjengelige også.

En god Pinnacle sports betting

Den gode kvaliteten når det kommer til betting er også noe som fortsetter angående sportsutvalget. Vi har jo allerede nevnt noen av sportene, men det at du også kan satse på ting som australsk fotball, dart, en kategori som heter Underholdning, politikk og Rugby Union tilsier at det er et godt sortiment av sporter. Så om du vil gå litt vekk fra betting på fotball og se hva som ellers finnes tilgjengelig så er pinnacle et godt sted.

Det gjelder for øvrig også om du vil teste e-sport, som jo har blitt en stor favoritt hos mange. Så har de også virtuell sport som du kan spille på, og det er i en egen kategori. Uansett så er alle sportene som nordmenn liker å spille på tilgjengelige. Spesielt fotball, hvor alle de store cupene og ligaene kan spilles på. Da tenker vi naturlig nok på Champions League, Premier League og La Liga. Det er også divisjoner fra andre land og lavere ned i systemet, så om betting på fotball er for deg kan du gjøre det hos Pinnacle.

Hvordan du spiller hos Pinnacle

Pinnacle odds er en ganske enkel side å orientere seg hos, så du vil ikke få problemer med å legge innsatser. Faktisk kan du jo bare se gjennom utvalget deres, både på sportene og på de forskjellige markedene og velge hva du vil satse på. Når du gjør det så vil det da dukke opp en spillekupong for deg, hvor du kan velge om du vil spille system, kombo eller singel, avhengig på hvor mange valg du har foretatt.

All informasjon får du uansett fra Pinnacle om noe er feil. Noe som er litt skuffende er det at Pinnacle cash out ikke er en faktor i spillingen din, og det er jo noe mange spillere liker å ha. De sier det er noe de planlegger å legge til i fremtiden, så får vi bare krysse fingrene. Det er ellers heller ikke så mange andre funksjoner å prate om og det er vel egentlig ikke så overraskende med tanke på at operatøren ikke har en bonus en gang.

Men selve spillingen foregår på en god og effektiv måte, og det er en ukomplisert opplevelse, så det vil ikke være noe problem for deg.

Hva du får med Pinnacle live betting

Live betting er en stor faktor hos operatøren og de har et eget livesenter for deg som du kan besøke. Der får du altså oversikten på alt som finnes som du kan spille live på, og det inkluderer generelt sporter som fotball, e-sport og basketball. Det er de vanlige, populære sportene som er mulige å spille på og du får altså en god oversikt over hva som er mulig og ikke.

Du har dog ikke muligheten til å bruke Pinnacle live streaming, da det ikke er en funksjon som de har. Vi håper at det er noe de vurderer å legge til, da bettingen blir litt mer interessant på den måten. Men live betting har du altså, og det kan du slå deg løs på!


Spill på Pinnacle mobil

Det er ingen Pinnacle app, men det er mulig å spille denne operatøren på telefonen din, og de har gjort en god jobb med å optimalisere navigeringen og gjøre det om til en så god brukeropplevelse som mulig. Alle funksjonene og mulighetene er tilgjengelige også på telefon, så uansett om du vil spille på telefon eller PC så har du en god opplevelse i vente.


Fin organiseringen av bookmakeren

Det er alltid et godt tegn når en bookmaker er organisert og har gjort det lett å finne frem til informasjon. Det er tilfellet her, og det er veldig tydelig at de tar ting som ansvarlig spill og det å være transparente på alvor. Det kan man si om hele Pinnacle betting siden som sådan, hvor bettingen foregår på en smidig og enkel måte.

Mer enn det kan man egentlig ikke kreve, så Pinnacle har gjort en god jobb. Det hjelper kanskje at de har eksistert i over 20 år også!


Din sikkerhet er ivaretatt hos Pinnacle

Alle dine personlige opplysninger og økonomiske transaksjoner blir beskyttet av sikkerhetssystemet som er satt på plass hos Pinnacle. De bruker den standardiserte SSL krypteringsteknologien for å få til det, og da Pinnacle generelt har et godt rykte er det ingen grunn til å tvile for mye på det som skjer. Det er noe som tydelig er viktig for dem, og de vil gjerne være en pålitelig operatør.

Det er ikke noe du skal bekymre deg om.

Firmainformasjon
Navn Ragnarok Corporation N.V.
Hovedkvarter Pletterijweg 43, Willemstad, Curaçao
CEO Paris Smith
Etablert 1998
Lisenser 8048/JAZ 2013-013 - Curacao
Telefon +35620979747
E-post customerservice@pinnacle.com
Kontaktskjema Ja

Pinnacle kundeservice

Interessant nok så kan du ikke bruke Pinnacle live chat, da det ikke er en funksjon som er tilgjengelig. De sier dog at du kan kontakte dem via e-post 24 timer i døgnet, og at du skal få svar i løpet av timen. Du kan også bruke et kontaktskjema som ligger på Pinnacle com, og det er også et internasjonalt nummer du kan bruke, men det er ikke gratis.

Det er en litt rar kundetjeneste med tanke på at live chat ikke kan brukes, men hjelp får du uansett, og de har også en FAQ du kan benytte deg av.


Konklusjon

Det er litt vanskelig å gi en god Pinnacle anmeldelse, fordi de har ikke bonuser, Pinnacle live streaming finnes ikke og du kan ikke bruke live chat. Men utenom det så er det faktisk en veldig god og pålitelig operatør, og om de ter det viktigste for deg, så kan vi absolutt anbefale Pinnacle Norge til alle. Du vil få god kvalitet om du registrerer deg hos denne bookmakeren.

FAQ

Den får de fra Curacao, som generelt er en pålitelig utsteder, og som stiller strenge krav til alle som vil ha lisens fra dem.
Det kan man faktisk ikke, noe som er ganske overraskende og uvanlig. Kanskje det er noe de legger til snart!
Den eksisterer faktisk ikke i det hele tatt, noe som også er overraskende. Men da kan du heller fokusere på spillingen, og trenger ikke å tenke på vilkår og lignende!
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top