Paddy Power anmeldelse – En seriøs bookmaker med fantastisk sports betting

Paddy Power godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Paddy Power er et av de mest kjente sports betting sidene som finnes i dag. De er svært dyktige på å reklamere for seg selv, og om det er sånn at du blir interessert i å bruke siden så blir du ikke skuffet.

Vis mer

De har høy kvalitet gjennomgående på siden, uansett om det er snakk om Paddy Power bonus eller Paddy Power sports betting. Les vår Paddy Power anmeldelse for å få all informasjon du behøver.

Vis mindre
Ikke bekreftet
Paddy Power
1
  • Godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En svært pålitelig bookmaker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Viktig informasjon om lisens og ansvarlig spill

Paddy Power får sin lisens fra både Storbritannia og Malta, men for denne anmeldelsen er det sistnevnte som er viktig. Det gjør denne bookmakeren til et svært pålitelig sted å spille på, hvor du kan spille helt uten bekymringer. Alle reguleringer er satt på plass for at du skal ha en så god og komfortabel spilleopplevelse som mulig.

Det gjeler også om du vil vite mer om ansvarlig spill. Det er det mange påminnelser om, både til sider som BeGambleAware og GAMSTOP. Dette er uansett krav som stilles på slike sider, så ta en titt om det er av større interesse for deg.

Paddy Power registrering – Gjort på få minutter

Paddy Power

Om mange av de andre gode bookmakerne som finnes er det lett og smidig å registrere seg. Du må trykke på Join, og det er greit å vite at siden ikke finnes på norsk. Det er ikke veldig mye som kreves av deg, men viss informasjon må du opplyse om.

Er det ganske grunnleggende informasjon, og alt er samlet på et sted for å gjøre det enda enklere. Det er altså informasjon som navn, e-post, hvor du bor, telefonnummer og lignende. Det er delt i to, en for personlige opplysninger og en for kontoopplysninger. Husk at du bør skrive inn korrekte opplysninger, da det er viktig for når du skal verifisere kontoen.

Du kan velge om du vil sette begrensninger på dine innskudd, og du kan også skrive inn en eventuell Paddy Power promokode om du har det. Alt det som Paddy Power krever har du uansett sett tidligere, og bør ikke stille på for store problemer for deg. Som nevnt ovenfor må du verifisere kontoen, og det med en gang om du vil gjøre innskudd og begynne spillingen din.

Paddy Power betalingsmetoder – Godt utvalg

Som forventet er det ikke mangel på betalingsmetoder hos Paddy Power, og det eneste du behøver å gjøre er å velge en av dem. For innskudd kan du bruke Bankoverføring, Laser, Visa, Mastercard, NETELLER, Skrill, PayPal og Apple Pay. Det er også andre metoder tilgjengelig, men da vet du at det med å sette inn penger ikke vil være et problem akkurat. Innskudd skjer umiddelbart, og det skal ikke koste noe å gjøre det heller.

De samme metodene er stort sett tilgjengelige for uttak, med visse unntak. Du kan for eksempel ikke bruke Mastercard, men metoder som Solo er lagt til. Paddy Power har noe av det beste når det kommer til uttak som vi har sett, og det er ingen grense på hvor mye du kan ta ut heller. Når det gjelder Paddy Power uttak tid så er det kun en prosesseringstid på 24 timer maks. Om du bruker e-lommebok for å gjøre uttaket ditt vil det gå veldig fort med å få ut pengene, innen timen faktisk. Det er ikke mange som kan konkurrere med Paddy Power her, og det er en svært god ting å si om en bookmaker.

Paddy Power bonus – En god start på spillingen din

Paddy Power

Når du registrerer deg så blir din første innsats gratis, opp til €10. Det er altså en risikofri innsats, og om du taper så får du pengene dine tilbake. Selve summen er ikke så høy kanskje, men tanke er jo svært god. Du må bruke en Paddy Power promokode for å få denne bonusen, men den legges til automatisk selv når du registrerer deg, så det bør ikke by på noen problemer sånn sett. Det er visse krav og vilkår som du bør vite om, så vi anbefaler at du tar en nøye titt gjennom alt det før du begynner med spillingen.

Paddy Power har også en belønningsklubb, eller Reward Club, som gir deg visse fordeler, og det er også en haug med andre små bonuser og kampanjer. Mange av dem er der for å gi deg en liten boost i spillingen din, og det er ikke snakk om store summer rent generelt sett.

Så er det også funksjoner som bet builder og akkumulatorer du kan ta en titt på. En bonus du kanskje bør vite mer om er det at dom du referer en venn til Paddy Power så får du €20 å spille for, mens de får et spesialtilbud. Det er vel noe som er verdt å gi en sjanse skulle man tro!

Det er mye bra med bonusene, spesielt det at de er så mange, så vi anbefaler at du tar en titt på promosiden deres.

Paddy Powers marked er ikke få!

Uansett om det er fotball eller Paddy Power Fantasy sports du vil spille på så er det flere forskjellige marked på bookmakeren. For fotball har man som eksempel hvem som får første innkast, hvilket lag får det siste gule kortet, hvem som gjør mål først og lignende.

Det er også visse typer av spesialer av marked hos Paddy Power, som at de gir annerledes odds under spesielle omstendigheter. Marked har siden for stort sett alle sporter, om du for eksempel vil spille på håndball kan du satse på hvilken omgang får flest mål og lignende. Det er rett og slett mye variasjon, noe som gjør spillingen din veldig underholdende, og bedre enn det man får det hos mange andre sider.

Paddy Power sports betting – “Alt” finnes å spille på

Utvalget når det kommer til sporter som sådan er ikke veldig mye dårligere akkurat, og om du tar en titt på den lange listen av sporter og andre kategorier du kan spille på er det klart du vil bli fristet. De vanlige sportene som fotball, tennis og basketball er naturlig nok der, og ellers har du egentlig alt annet som du rimeligvis kan forvente også.

De har en egen kategori for Current Affairs, politikk, spesialspill og lignende, så det er mye å utforske. Ellers er det også mye dybde i selve sportene, så om du ønsker å spille på en ukjent liga eller lag du ikke har så mye kunnskaper om, så kan du absolutt det! Du har naturligvis også e-sport og virtuell sport tilgjengelig å spille på, om du ønsker det.

Topp 5 sporter hos Paddy Power er:

Hvordan du legger en innsats

En så god bookmaker som dette vet naturligvis også hvordan de skal sette opp siden sin så den blir lett å bruke. Så det eneste du behøver å gjøre er å finne et spill som du vil legge innsats på, og eventuelt marked. Så trykker du på utfallet du vil legge penger på, så dukker det opp en fin liten spillekupong til høyre på skjermen. Det er enkelt å uten videre problemer.

Det er jo liksom ingen grunn til å overkomplisere slike ting i altfor stor grad, og det har de definitivt ikke gjort hos Paddy Power. Du kan spille singel, system eller kombo og liker du Paddy Power cash out så er det noe som er tilgjengelig på svært mange kamper. Der det er ledig vil det stå klart og tydelig, så det er lett å få oversikten på det.

Det er også andre typer av spill hos operatøren, og mange av dem blir nevnt i kampanjesiden deres, som du bør da ta en titt på om det er interessant for deg.

Paddy Power live betting – En opplevelse som gir deg adrenalin

Live betting er alltid gøy, og det er knapt noen bookmaker som gjør en bedre jobb med det enn Paddy Power. Ikke bare når det gjelder utvalget av ledige kamper, men også oddsen, og alle de tilgjengelige funksjonene. Det gjør det hele til en veldig fin og morsom opplevelse.

Det blir også bedre av det faktum at Paddy Power live streaming er en av de beste på nettet i dag. Det eneste du trenger er å ha penger på kontoen. Du må ikke spille eller lignende, og da får du tilgang til fotball, tennis, basketball, hesteløp og mye annet. Det er et veldig godt tilbud, og noe som også fungerer på mobil.


Paddy Power mobil er noe du bør teste ut

Mobilspill har blitt veldig viktig for operatører, og det er ikke noe annerledes hos Paddy Power. Uansett om det er Paddy Power app eller direkte på nettleseren du foretrekker å spille så vil det være høy kvalitet og noe du vil kose deg med. Alle funksjoner er med, så det er noe du virkelig bør gi en sjanse.


Lett side å bruke

Når du besøke Paddy Power er det sånn at du kommer til å få oversikt over alt som finnes der raskt og uten problemer. De skjuler ingenting, uansett om det er snakk om lisens, hvordan bonusene ser ut eller annen viktig info. Dette er informasjon du får tilgang til uansett om du er pålogget eller ei, så det er jo fint å se en side ta kundeforhold på en seriøs måte.

I tillegg så er det lett å se hvordan du skal spille, kupongen og oddsen. De har ikke bombardert siden med informasjon, så det er lettere for oss som spillere å få oversikt over hvordan det skal spilles.


Din sikkerhet hos Paddy Power

Som forventet så er sikkerhet tatt på aller største alvor, og de bruker den aller seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på. Alt blir også beskyttet av brannmurer og dette er noe Paddy Power tar veldig seriøst. Det er ikke noe du skal bekymre deg over når du spiller på denne nettsiden.

Dine personlige opplysninger og bankdetaljer er ivaretatt, og det kan du regne med hos Paddy Power.

Firmainformasjon
Navn PPB Counterparty Services Limited
Hovedkvarter Triq il-Kappillan Mifsud, St. Venera, SVR 1851, MALTA
Etablert 2000
Lisenser MGA/CRP/131/2006 - Malta
Telefon +44-08000-565-265 – Ikke et gratis norsk nummer
E-post Nei
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja – åpent døgnet rundt. Ikke på norsk

Høy kvalitet på kundetjenesten

Paddy Power har gjort dette med kundetjeneste litt annerledes, da du ikke kan kontakte dem via mail. Det er kun via telefon og live chat du kan få hjelp, men til gjengjeld er sistnevnte åpent 24 timer i døgnet. Da får du hjelp akkurat når du behøver det, men det er ikke tilgjengelig på norsk. Det bør uansett ikke spille så stor rolle, da hjelpen er effektiv og medarbeiderne er kunnskapsrike nok til å hjelpe deg.

Det er også mye informasjon generelt på siden, som vi anbefaler at du tar en titt på.


Konklusjon

Det er mye bra med Paddy Power, alt fra deres bonussystem, utvalg av sport og marked til hvor god og tilgjengelig side det er. I tillegg har Paddy Power betalingsmetoder for deg som gjør at det er du som sitter med valget, noe vi ikke alltid har kunne sagt. Om du har lest hele denne Paddy Power anmeldelse så vet du nok allerede at vi anbefaler bookmakeren høyt, og det er en side som du får mye glede av om du bestemmer deg for å bruke den.

FAQ

Man kan dessverre ikke det for øyeblikket, men vi håper at det er noe som forandrer seg veldig snart.
Den får de både fra Malta og Storbritannia, noe som er utrolig tillitsvekkende, og gjør at du ikke bør ha noen problemer med å spille der.
Det skal bare ta opp til 24 timer å behandle et uttak, så handler det om hvilken betalingsmetode man velger. E-lommebok er alltid raskest, og kan utbetale penger innen timen om du er heldig.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top