KTO Norge – Bettingsiden som har litt av alt for deg!

KTO godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

KTO er kanskje ikke den mest kjente operatøren for oss i Norge, men da er det på tide at du blir kjent med den. Ved å lese vår KTO anmeldelse vil du få all informasjon du behøver, uansett om det er snakk om KTO bonus eller KTO sports betting.

Vis mer

Dette er jo viktige aspekter av en bookmaker, og ved å lese her får du all infoen du faktisk behøver! Det er en veldig god operatør du bør vite mer om, og det kan få alt om her!

Vis mindre
Ikke bekreftet
KTO
1
  • Svært godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En svært pålitelig bookmaker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Lisensen til KTO

KTO får sin lisens fra Curacao, som er et svært godt sted å få det fra, og som bør gi deg nok av tillit til hvordan siden opererer. Det stilles strenge krav til hvem enn som vil ha lisens derfra, noe som er bare bra for deg som spiller. Det er mange bookmakere som har sin lisens fra Curacao, og det er det en grunn til.

Om ansvarlig spill er noe du legger vekt på så er KTO stedet for deg. De har en egen seksjon for ansvarlig spill hvor det finnes lenker til organisasjoner som kan hjelpe. Det er for eksempel Gamblers Anonymous, og du kan også sette grenser på spillingen din om du vil det. De har egentlig alt du forventer når det kommer til ansvarlig spill.

KTO registrering – En smidig og grei prosess

KTO

Dette er ikke en operatør som er ledig på norsk, men det er ikke så farlig. Det fungerer uansett godt nok på engelsk, og når du skal registrere deg så trykker du bare på «Join», som er en knapp øverst til høyre på skjermen.

At du skal skrive inn epost og passord. Det er jo greit nok det! Steg to er ikke mye mer komplisert, da de vil ha personlig informasjon, som navn, fødselsdato og telefonnummer.

Det siste steget består i at du skal fylle inn din adresse, men her kan du også velge valuta. Vit dog at NOK ikke er tilgjengelig, så EUR er nok det du kommer til å bruke. Har du en eventuell promokode eller bonuskode så kan du skrive den inn på dette steget. Det er faktisk alt du behøver å gjøre for å komplettere registreringen, og da kan du foreta ditt første innskudd deretter!

Det er ikke mulig å gjøre det så mye enklere enn dette, og de krever minimalt med informasjon for at registreringen skal bli fullført, noe vi liker veldig godt!

KTO betalingsmetoder – Gode valgmuligheter

Som på de fleste andre bettingsider som du vil spille på så er det ok utvalg av betalingsmetoder, både for innskudd og uttak. Det innebærer at du kan bruke metoder som Pay4fun, Neosurf, Astropay, Visa og Mastercard. Det gjelder for øvrig både for uttak og for innskudd, så selv om det ikke er en haug med forskjellige alternativ så bør det være mer enn nok for de fleste spillere.

Når du gjør innskudd står det at det kan ta opp til 24 timer til innskuddet blir godkjent, men vanligvis skal det gå umiddelbart. Det er det man er vant med i hvert fall. Når det gjelder KTO uttak tid så kan det ta opp til 72 timer, noe som er ganske lenge. Men det kan også skje umiddelbart, og bruker du e-lommebok for det, så går det naturligvis enda raskere. Mye mer enn det er det ikke å si, faktisk!

KTO Bonus – Noe å velge mellom

KTO

Når du velger å registrere deg hos KTO så får blir din første innsats et 10 dollar gratis spill. Det betyr at det er risikofritt å spille på den første innsatsen, opp til den summen. Det er ingen videre krav eller vilkår knyttet til denne bonusen, men cashout er ikke en funksjon som er tilgjengelig på velkomstbonusen.

Ellers er det lite annet å snakke om når det er gjelder direkte bonuser som sådan. De har en 100 prosent kombobooster, men det er mer en funksjon enn noe annet. Så det er ikke så mye å prate om sånn sett, noe som kanskje er litt skuffende for noen. Vi kan for så vidt informere om at de har et cashback program, men at det handler om casinodelen på siden. Ikke veldig relevant for anmeldelsen, men greit å vite om uansett om du skal spille hos KTO.

Mange marked

Det er et stort utvalg av marked å spille på når det kommer til innsatser hos KTO, spesielt når man snakker om KTO fotball. De har kategorisert de forskjellige markedene avhengig på typene, hvor du kan satse på alt fra hvor mange mål det blir totalt, raske marked, cornere og mye annet. Det er mye variasjon, og det er noe man også kan se for de andre sportene.

I basketball er det jo for eksempel populært å legge innsats på de individuelle spillerne, ås det er mye du kan ta en titt på, og som sannsynligvis kommer til å interessere deg. Marked har fått større og viktigere roller enn noen gang før, og det er tydelig at det vet KTO om.

KTO sports betting – Alle de kjente og populære sportene!

En rask titt på det KTO tilbyr viser at det er veldig mye der, som er variert og en god blanding av det du vanligvis spiller på og kjenner, og noe kanskje du blir mer nysgjerrig på? Fotball er naturligvis en stor del av siden, men det er ikke alt, og de har både vintersport, amerikansk sport, virtuell sport og e-sport.

Liker du bordtennis, håndball eller tennis er dette også et godt sted å spille på og kampsport og motorsport er også populære sporter hos KTO, med gode utvalg. KTO fotball er som sagt der mye av fokuset ligger, hvor du kan spille på ligaer bokstavelig talt over hele verden, fra Premier League i England til den øverste ligaen i Mauritania. Det er veldig god dybde i det som blir tilbudt for deg som spiller, og om det er viktig for deg så er KTO definitivt et godt valg for deg å plassere et spill.

De fem mest populære sportene hos KTO er:

Enkelt å plassere spill

Det skal alltid være smidig og enkel å plassere spill på slike sider, og det er tilfellet hos KTO. Du trykker bare på det du vil spille på, utfallet, og så registreres det umiddelbart på kupongen. Selve kupongen er diskret og tar ikke mye plass på selve skjermen, så du kan fortsette med å plassere spill uten å bli forstyrret i det hele tatt.

Du kan spille system, kombo og singel om du vil det, og alt som er tilgjengelig blir du opplyst om. Når det gjelder funksjoner så har KTO cash out, og der hvor det er tilgjengelig vil du får den informasjonen, så du vet hva du kan spille på. Andre funksjoner er det ikke flust av, men de har jo komboboosten som vi pratet om i bonusseksjonen, så det er alltids noe der for å gjøre spillingen litt mer underholdende.

De har gjort det enkelt og greit å legge innsats hos KTO, og mer enn det kan man strengt tatt ikke kreve egentlig.

KTO live betting – En god seksjon

Det er mange måter å spille på hos KTO, og live betting er en egen seksjon hos operatøren. Klikk på «live» på hovedskjermen så vil du få presentert alt som er tilgjengelig for live spill der og da. Det er faktisk ganske mye variasjon i det du kan spille på, og de har gjort en god jobb med å legge til flere ting enn bare fotball, som mange spiller.

KTO live streaming er ikke en funksjon som er tilgjengelig for øyeblikket, men det er jo alltids noe man kan håpe på blir lagt til i fremtiden. Det er alltid litt gøyere å spille på noe som man samtidig kan se på. Og legger de til det så blir det veldig bra får man si.


KTO mobil

Når man besøker KTO på nettsiden på telefonen blir man møtt av en operatør som har gjort en god jobb med å optimalisere og gjøre brukeropplevelsen så god og smidig som mulig. Det er like bra å spille på KTO mobil som på PC, og det er bra gjort. Det finnes ikke KTO app, men med tanke på hvor godt det fungerer så er det ikke veldig nødvendig uansett!


Lett side å bruke

KTO er en lett side som man med en gang får et godt inntrykk av. De har gjort det lett å registrere seg, og det er utrolig lett å plassere innsatser også. Det er en side som er profesjonelt laget, hvor det er tydelig at de ønsker å gjøre et godt inntrykk hos spillere som bruker den. Det er enkelt og smidig å finne informasjonen som man behøver, og når det kommer til selve markedene er de lette å finne også. De har seksjonert de forskjellige markedene, så det blir mer oversiktlig, og det er rett og slett greit å spille hos KTO.


Din sikkerhet hos KTO

En annen god nyhet er at KTO bruker den aller seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på dine opplysninger. Det gjør at økonomiske overføringer, personlige opplysninger og bankdetaljer blir beskyttet, og at det er like trygt å spille hos KTO som det er å kjøpe noe over nettet i en norsk nettbutikk. Det er jo også her det er viktig at de har lisens fra en ansvarlig utsteder, og det har jo KTO med tanke på deres lisens fra Curacao.

Firmainformasjon
Navn Bravalla B.V.
Hovedkvarter Fransche Bloemweg 4, Curacao
Etablert 2018
Lisenser No. 1668/JAZ - Curacao
Telefon -
E-post support@kto.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja – men ikke døgnet rundt. Ikke på norsk

God kvalitet på kundeservice

Du kan få hjelp fra KTO via live chat og e-post, men dessverre er det ikke åpent døgnet rundt. Noe vi naturligvis hadde foretrukket. Det er heller ikke tilgjengelig på norsk, men det er strengt tatt ikke noe man kan regne med hos alle operatører. Ellers er det ikke så mye å si, du får hjelpen du behøver betimelig nok, og KTO har et godt nok rykte, så det er ikke så mye å bekymre seg over.

De har også mye informasjon på selve siden, og ta en titt på deres FAQ for eventuelle svar du kan finne der!


Konklusjon

Det er mye å like med KTO Norge, hvor de har gjort det enkelt å spille med mange gode marked og sporter tilgjengelige. De kunne kanskje hatt en litt mer attraktiv velkomstbonus, men ellers er det mye bra, og for deg som kanskje ikke kjente til KTO før så vil denne KTO anmeldelse hjelpe deg med å bestemme deg for om du vil spille der eller ei. Vi anbefaler bettingsiden, og det er helt trygt å spille der!

FAQ

Den får de fra Curacao, som er en av de mest pålitelige og populære stedene å få lisens fra. Det er trygt og du kan stole på en side som har lisens derfra.
Det er den ikke, for oss nordmenn er det beste alternativet engelsk og du kan heller ikke bruke NOK som valuta.
Det gjør de, og det kan du lese mer om da de har en individuell seksjon for det, hvor du kan få linker til organisasjoner som jobber mot spilleavhengighet blant annet!
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top