Karamba Norge – Et fantastisk alternativ for din bettingopplevelse

Karamba godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er ikke alle operatører som kanskje er like kjente for alle gamblere. Det finnes jo så mange å velge mellom, tross alt, så da er det jo greit å lese igjennom en slik Karamba anmeldelse for å få all den informasjonen du behøver.

Vis mer

Når det kommer til Karamba sports betting så har de kanskje ikke det største utvalget, men behovet ditt blir dekket på alle mulige måter, og det kombinert med en veldig god velkomstbonus gjør denne til en god bookmaker. Les videre for å få all info om Karamba fotball og andre aspekter!

Vis mindre
Ikke bekreftet
Karamba
1
  • Et godt utvalg for sport og betting generelt
  • God kundetjeneste
  • Gode bonuser og kampanjer
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Hvor de får sin lisens fra

Den får de fr akanskje det beste stedet for betting, og det er Malta. Det er en viss komfort i det, da lisens fra Malta kommer med strenge krav til regulering, og hvordan en bookmaker skal behandle sine kunder. Karamba Norge har derfor mange ting å tenke på, og passe på at de tilfredsstiller alle krav.

Det inkluderer også ansvarlig spill, og det er en egen seksjon for det hos Karamba. Du kan blant annet velge å sette grenser på hvor store innskudd du gjør, og hvor ofte, men du kan også velge å selvekskludere deg helt, opp til seks uker. Karamba jobber sammen med blant andre GamCare og Gamblers Anonymous og det finnes lenker til dem på siden deres.

Karamba registrering – En rask og smidig prosess

Du må trykke på knappen som det står «Bli Med» på, og det er øverst til høyre på skjermen. Da vil det første steget være at du må oppgi e-postadresse og passord.

Karamba

På steg to skal du fylle ut det vanlige. Det betyr navn, når du er født, din adresse og ditt telefonnummer. Ganske grunnleggende greier altså, og her kan du også velge valutaen du vil bruke om det er av interesse. Har du eventuelt en bonuskode så kan du skrive også den inn på dette steget, og det er faktisk alt du behøver å gjøre. En Karamba registrering er altså en ganske rask og smidig opplevelse, så det er definitivt ikke noe som vil hindre deg i å bruke siden.

Merk dog at du må verifisere kontoen før du kan gjøre innskudd. Det er det ikke alle bookmakere som krever, men det er noe som man må gjøre hos Karamba. Noe som kanskje ikke er den beste løsningen tenkelig!

Karamba betalingsmetoder – Nok å velge mellom

I motsetning til mange andre operatører som er i Norge så har faktisk Karamba Norge et godt utvalg når det kommer til innskudd og uttak. Det inkluderer metoder som Visa, Mastercard, Bankoverføring, ecoPayz, MuchBetter, Rapid og PayPal. Alle innskudd du gjør er umiddelbare, men ikke alle kan gjøres med norsk valuta. Det er noe du bør være oppmerksom på i det minste. Så koster det heller ikke noe å gjøre innskudd.

De samme metodene er generelt tilgjengelige også for uttak, men med visse variasjoner og avvikelser. Når det kommer til Karamba uttak tid så kan det ta opp til 48 timer før behandlingstiden er over. Så er det jo alltids e-lommebøker som er de raskeste metodene for å få dine penger utbetalt, men det er vel best at du velger den metoden du føler deg mest sikker på. Det skal heller ikke koste noe å ta ut pengene, det er i hvert fall noe Karamba har utelatt å informere om. Det minste du kan ta ut er 100 kroner, og det meste er 70 000 kroner per måned, noe som er ganske høyt, tross alt!

Karamba bonus – En høy sum å sette i gang med!

Karamba

Om Karamba bonus er noe du er interessert i så har de faktisk en veldig god velkomstbonus for deg som vil spille odds. Og det er at du får 100 prosent bonus opp til hele 5000 kroner for ditt første innskudd. Det betyr at du kan få totalt 10 000 kroner å spille for, om du tar maks ut av bonusen. Omsetningskravet på denne bonusen ligger på ganger 9, som jo er litt høyere enn man vanligvis ser. Men så er det jo ikke alle som gir deg så høy sum, så det balanserer seg. Om du spiller singel skal oddsen være på minst 2.00, mens om du spiller kombospill eller systemspill skal oddsen være på minst 1.40.

Når du gjør ditt første innskudd blir du også automatisk påmeldt i 30 000 kroner Battle turnering. Det er en velkomstturnering som altså har en toppris på 30 000 kroner. Det er også andre promoer og kampanjer hos Karamba som du kan ta del av, for eksempel noe som heter Karamboost, hvor kombospill får en boost.

Det er mye å ha det gøy med, så ta en titt på Karamba bonus!

Mange marked å spille hos Karamba

Dette er et stort fokus hos alle bookmakere, og det er også tilfellet hos Karamba Norge. For når det kommer til Karamba sports betting så er det marked på nesten alt som finnes der. Det inkluderer naturlig nok fotball, som er den aller mest populære sporten, men også for basketball, tennis og generelt en lang liste med sporter.

Men fotball er et stort fokus, og på en kamp med en viss profil kan man finne over 100 marked. Da handler det om mål, cornere, hva som skjer i hver omgang og eventuelle spesialer, både for kampen og for spillere individuelt. Du kan forvente marked på mange sporter, men det er visse som det ikke finnes hos, av naturlige årsaker.

Karamba sports betting – Et godt utvalg

Hos Karamba, som nesten alle andre bookmakere, er det fokus på fotball. Det er naturlig, og Karamba fotball gir deg akkurat det du er ute etter, når det kommer til utvalg av kamper, ligaer, konkurranser, cuper osv. Det er god dekning og fotball er bare en del av det.

For eksempel har de også hesteveddeløp, amerikansk fotball, håndball og mye mer. Liker du spesiell betting så kan du alltids satse litt på politikk! Om du er litt moderne av deg kan du jo også satse på e-sport og virtuell sport. Sistnevnte har også sin egen kategori som heter virtuelle odds, så det er mye å boltre seg i for den som vil ha det litt gøy.

Uansett hva du er ute etter har Karamba Norge det du vil ha, og da snakker vi spesifikt om bettingvanene til nordmenn! Karamba sports betting skal være gøy og det har de fått til!

Lett å legge en innsats

Er det noe nymotens bookmakere har ordnet så er det det faktum at det er lett å spille hos dem. Og det er også tilfellet hos Karamba hvor man ikke en gang trenger å gå inn på individuelle kamper for å spille på dem. Man trykker bare på oddsen eller det utfallet man vil legge innsats på, så dukker spillekupongen opp. Det er smidig og enkelt, men om du vil ha marked må du naturligvis gå inn på de individuelle kampene. Liker du handicapspill har Karamba mye tilgjengelig for deg også.

Du kan velge mellom singel, system og kombinasjonsspill. Så har de jo også en funksjon som gir deg boost på dine valg jo flere valg du tar med noe som heter Karamboost. En populær funksjon som mange liker er også Karamba cash out. Denne funksjonen er markert klart og tydelig på alle sporter det er tilgjengelig på, og det er noe som blir ofte brukt. Det er ikke mye overraskende med Karamba sports betting, noe som er like greit.

Karamba live betting – En egen seksjon

Alle de beste bookmakerne har også live betting og Karamba er intet unntak der. Om du vil spille live så trykker du bare på der det står «Live nå», så blir du presentert med alt det som er tilgjengelig for øyeblikket. Det er et godt utvalg, og alt er egentlig som man er vant med når det kommer til live betting. Dessverre virker det ikke som om du kan se Karamba football via Karamba live streaming, men det er det ikke så mye å gjøre med. Rettigheter koster jo tross alt ganske mye penger. Kanskje om noen år får man det?


Karamba mobil – Et godt valg

Karamba mobil fungerer egentlig like godt som det gjør på PC, og det er en god brukervennlighet også på smarttelefoner. Karamba appen, om det skulle være aktuelt for noen, kan uansett ikke brukes i Norge, så det er heller ikke noe man får gjort noe med. Men Karamba på mobil fungerer godt det også.


Funksjonalitet på siden

Det er lett å finne frem til det man behøver, og det har nok noe å gjøre med at de har sin lisens fra Malta. Det stilles altså strenge krav, noe som bare er til fordel for oss spillere. Det er en god organisering på siden generelt sett, og all informasjonen som vi har kommet med her i vår Karamba anmeldelse er lett å finne på bookmakerens side. Det er positivt, og du vil aldri være i tvil om hva som er tilgjengelig, uansett om det er snakk om bonuser eller kamper.


Sikkerhet tatt på alvor

Karamba bruker den seneste 128 bit krypteringsteknologien for å passe på alle dine opplysninger. Det gjelder også angående overføringer uansett om det er innskudd eller uttak. Det er ingen andre som har mulighet til å få tilgang til din informasjon, så du kan være trygg i din sak om at du kan spille komfortabelt hos Karamba.

Firmainformasjon
Navn Aspire Global International LTD
Hovedkvarter 135, High street, Sliema SLM 1548, Malta
CEO Tsachi Maimon
Etablert 2005
Lisenser MGA/CRP/148/2007
Telefon Nei
E-post care@karamba.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja – fra 08:00 – 00:00

Gode kundetjenestealternativ

Det er et par metoder man kan bruke, hovedsakelig. Det er via live chat og kontaktskjema. Det er ikke norsk live chat tilgjengelig, og den er åpen til 00:00, fra 08:00 på morgenen. Det er relativt god dekning selv om man kanskje skulle håpe på at det var døgnåpent.

Da vi testet funksjonen fikk vi svar raskt, og det var høy kvalitet på hjelpen. Det er kunnskapsrike mennesker som jobber der, men om du vil kan du også se på deres FAQ for å få relevant informasjon. Da kan det hende du ikke behøver å kontakte dem i det hele tatt!


Karamba anmeldelse – Vår konklusjon

Det er mye å like med siden og hvordan de har satt den opp. Det er mye variasjon i utvalget av sport, og ikke minst er velkomstbonusen veldig god. Det er noe de aller fleste vil like. Så kan de gjerne legge til live streaming, for det er ellers ikke mye mer man kan kreve. Kanskje norsk kundetjeneste, men det er uansett ikke det aller viktigste. Vi liker Karamba Norway, og anbefaler det høyt!

FAQ

Den øvre grensen er på 48 timer, men man håper jo at det skal gå fortere. Det er en lang tid, i hvert fall om man sammenligner med andre.
Den får de fra Malta, som er en av de beste i industrien. Du kan føle deg trykk på at Karamba følger alle reguleringer og retningslinjer for hvordan en bookmaker skal oppføre seg.
Ja, det har de, og det er et godt utvalg for begge for de som liker å bette på det. De har også en egen seksjon som heter «Virtuelle odds» som du bør ta en titt på!
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top