FansBet anmeldelse – Favorittsportene og marked for norske spillere på et sted

FansBet godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

FansBet er kanskje ikke det mest kjente her i Norge, men det betyr ikke at kvaliteten er dårlig der. Snarere tvert imot så får du en bookmaker med en tydelig stil, og høy kvalitet, uansett om det er snakk om bonus, spill eller annet.

Vis mer

Vi anbefaler deg å lese gjennom vår FansBet anmeldelse og vi tror du kommer til slutt til å bli veldig fristet til å sette ett bet hos dem. FansBet Norge bør du være veldig interessert i!

Vis mindre
Ikke bekreftet
FansBet
1
  • Beste sportsutvalg
  • Live betting
  • Betting på esport
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

FansBet Norge med en respektert lisens

Som en god nyhet sånn umiddelbart er det at de får sin lisens fra Malta. Vi har nevnt det i andre artikler også, men det er knapt noe som er bedre for det norske markedet, og gjør at vi får enda litt mer tillit til siden. Det stilles strenge krav til operatører som vil ha lisens fra Malta, noe som bare er bra for oss.

Et annet positivt aspekt er at FansBet jobber sammen med organisasjoner som BeGambleAware, Gambling Therapy og andre. Det betyr at de tar ansvarlig spill på alvor, og at de ter muligheter for å begrense din egen spilling, om det skulle være nødvendig.

Enkel og rask registrering hos FansBet

Det er også noe som vi anser som viktig, og hos FansBet er det kun tre steg du må gjennom. Det første skal du fylle ut fødselsdato, navn og e-post. Ganske grunnleggende greier altså, som du kan se her.

FansBet

Deretter vil de at du skal fylle inn kontaktopplysninger, ditt mobilnummer og adresse. Det kan virke som det tar lenger tid å skrive dette enn det gjør å fylle ut skjemaet og det er jo bare bra.

På det tredje og siste steget skal du velge brukernavn, passord og valuta. Du kan velge NOK, og du kan også sette en eventuell innskuddsgrense her, om du skulle ønske det. Det er ikke behov for verifisering her, og du behøver ei heller å skrive en eventuell bonuskode om du skulle ha det. Det er dog greit å vite at det blir sendt en verifiseringslink til e-posten din rett etter at du har fullført registreringen. Ser du denne skjermen, da er du i gang for både innskudd og uttak!

Raske og effektive betalingsløsninger hos FansBet

Det er fire ulike måter å gjøre innskudd på hos FansBet. Merk, du kan ikke bruke Visa, men du har ecoPayz og Rapid. Når du gjør innskuddet ditt kan du også skrive inn bonuskode om du har det, og pengene skal være tilgjengelige på spillekontoen din umiddelbart. Om de også legger til kredittkort så blir vi enda mer fornøyde, men det er visse reguleringer rundt det som gjør det vanskeligere.

Når det kommer til uttak er utvalget like godt egentlig, og du kan bruke Trustly. Når du gjør uttak så står det at du må ha gjort innskudd med uttaksmetoden en gang før du kan bruke den. Hvordan det fungerer for Trustly er vel at de går bort i fra det på det punktet. Det er en prosesseringstid på opp til 72 timer, og med en ukentlig grense på 10 000 EUR, eller 100 00 kroner! Så vilkårene er gode nok kan man si.

Fansbet bonuser – Velkomstbonuser og helgepromoteringer

FansBet

Gledelig nok er det gode bonuser hos FansBet. Først kan vi jo se på velkomstbonusen. Der får du 500 prosent bonus opp til 500 kroner. Det betyr at om du gjør et innskudd på 100 kroner så får du maks ut av bonusen. Noe vi liker svært godt og lave krav for deg å få en så god bonus. Det er en egen bonuskode for å aktivere denne FansBet bonus. Omsetningskravet er på ganger 10, og må spilles som kombinasjonsspill, med minst to valg. Det er altså ingen minsteodds i spill, men det er krav der uansett. Vi anbefaler uansett at du leser nøye gjennom kravene så du vet hva du går til.

Når det gjelder andre bonuser er det ukentlige bonuser å få, hver fredag, lørdag og søndag. 50 kroner på fredag og lørdag og 200 kroners bonus på søndag. Se nøye igjennom vilkårene der også, men det er greie bonuser uansett, og noe du kan ha det gøy med, om ikke annet. Dessverre er det ikke noe FansBet Fantasy mulig å spille, men det er så mange marked og sporter å spille på at det ikke er så farlig!

Markedsutvalget er veldig godt!

Det er kanskje ikke så overraskende, men det er uansett verdt å nevne. For en storkamp i Champions League er det langt over 100 marked å velge mellom, men også for mindre kamper som har mindre oppmerksomhet rundt seg er det et veldig godt utvalg av marked. Du kommer til å finne noe som er midt i blinken for deg, og sporter som amerikansk fotball, basketball, ishockey og andre er perfekte sånn sett.

Det er naturlig nok lagsportene som får mest fokus, og hos FansBet er det fotball som dominerer. Liker du å bette på fotball er FansBet stedet for deg, uansett hvilken liga eller divisjon det er snakk om.

FansBet Norge har et stort fokus på sporter

Selv om fotball er utrolig populært i både Norge og resten av Europa, er det ikke et ensidig fokus på det hos FansBet. Betfans gir deg også muligheten til å satse på e-sport, virtuell sport, tennis og mye mer. Det er faktisk titalls sporter tilgjengelige, og liker du å bli kjent med noe nye kan FansBet virkelig hjelpe deg!

I tillegg er det flere konkurranser, ligaer og divisjoner under de forskjellige idrettsgrenene å spille på. Premier League dominerer jo, men Thai League 1 kan jo være like spennende. Oddsspill er fortsatt oddsspill, tross alt! Det er absolutt ingenting å klage på når det kommer til sportsutvalget hos FansBet, og du kommer til å kose deg!

Lett å sette opp en kupong

Om du har bestemt deg for å legge en innsats er det raskt og effektivt også. Du bare trykker på det du vil spille på, så vil kupongen dukke opp, beskjeden og uten å ta for mye plass. Når du kan spille kombo er det tydelig, og like lett er det å vite for både singel og system. Du velger innsatsen din, og du er i gang. Når det gjelder cashout og andre slike funksjoner kan de også brukes, og da er det tydeliggjort for hvilke kamper det gjelder.

Det er enkelt og smidig, noe som er det viktigste for oss, og det fungerer veldig godt.

Fan av live betting?

Da er FansBet Norge stedet for deg. De har en egen Liveodds seksjon hvor alt blir presentert på en god og oversiktlig måte. De har ikke live streaming, dessverre, men resten av liveodds fungerer akkurat som du er vant med.

Det er liksom ingenting uvanlig å bemerke ved det, og om du har spilt live før vil du raskt forstå hvordan du gjør det hos FansBet også. De har en kalender som viser deg fremtidige kamper og hendelser som du kan spille live på, som vi liker, og det er et godt utvalg av sporter. Det er bare positivt, utenom at de ikke har live streaming!


Spill FansBet på mobilen mens du er i farta

Vi baserer oss på spill på nettleseren i telefonen, og det fungerer veldig godt. Siden responderer raskt, den er brukervennlig og svært enkel å navigere. Du logger inn med samme brukernavn og passord, så du kan bruke den på flere plattformer, og bonusene er de samme uansett hvor du spiller.

Liveodds og andre slike funksjoner blir ikke begrenset av spill på telefonen, og generell betting fungerer fortsatt like bra. Det er bare en side som fungerer veldig bra for det du behøver den til, og mer enn det er vel strengt tatt ikke nødvendig heller?

Vi liker FansBet på telefon, og som resten av vår FansBet anmeldelse er vi imponert og glade for hva de har fått til!


Vårt inntrykk av brukervennligheten

Dette er en viktig faktor i enhver anmeldelse, og hos FansBet er det veldig lett å finne alt du trenger. Uansett om det er marked, bonuser, kuponger, kundetjeneste eller noe annet. Det er bare noe få tastetrykk unna, og de har gjort siden mye bedre å navigere enn mange av deres konkurrenter.

Det er lett å se hvor alt hører hjemme, og du skjuler ikke noe informasjon. Alt er tilgjengelig, noe som er veldig positivt i våre øyne. Dette er tydelig en side som er laget av profesjonelle og av folk som vet hva de driver med. De drar vi fordelene av som spillere!


Sikkerhet tas på alvor hos FansBet

Da FansBet er et selskap innen EU så må de etterleve strenge regler for sikkerhet som europeiske lover bestemmer. Det betyr at du som spiller er sikret at dine private og økonomiske opplysninger er skjult bak en SSL kryptering, brannmur og andre tiltak for å passe på. Det er jo utrolig viktig, FansBet har et godt rykte blant spillere og det bør gjøre det betryggende for både deg og med å spille der!

Firmainformasjon
Navn Rush Gaming Limited
Hovedkvarter Level 5, Quantum House, 75 Triq l-Abate Rigord, Ta’ Xbiex XBX 1120
CEO Enda Gaffney
Etablert 2017
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/B2C/701/2019)
Telefon +35627761318 – ikke gratis
E-post support@fansbet.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

Kontakt via live chat og mail

Det er flere forskjellige måter å kontakte support på, live chat er den mest brukte. Men den er ikke åpen 24 timer i døgnet, og er ikke bemannet av norsk support, men er åpen fra 9 på morgenen til 22 på kvelden. De sier at de har som mål å hjelpe deg innen 24 timer, men det blir da via mail, om chaten ikke er åpen. Om det er tilfellet blir du presentert med et kontaktskjema i stedet, så hjelp skal du jo få.

Selve hjelpen er altså tilgjengelig hele tiden, men live chat som sådan er ikke det. Du kan ringe dem, men det er ikke gratis! Husk det!


Vi liker alt med FansBet!

Dette er kanskje ikke den mest kjente operatøren, men vi liker den veldig godt uansett. De har gjort alt riktig når det kommer til hva vi spillere ønsker. Bonusene er gode og mange, markedene og sportene likeså, og du får hjelp med alt du trenger. Mer enn det kan man ikke ønske seg, og med en lisens fra Malta vet du at du blir tatt på alvor! Så vi anbefaler FansBet veldig høyt til alle, uansett om du er ute etter en ny bookmaker å spille på eller ei!

Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top