Evobet Norge – En flott bookmaker for alle å bruke

Evobet godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Når du leser denne Evobet anmeldelse vil du nok få inntrykket av vi er veldig fornøyde med hva de har fått til her, og det gjelder deres Evobet sports betting så vel som deres Evobet bonus.

Vis mer

Dette er en operatør som vet hva deres spillere vil ha, og er villige til å ordne det for dem. Det er rett og slett mye å like med denne operatøren som har lisens fra Curacao. Vil du vite mer så les vår Evobet anmeldelse her!

Vis mindre
Ikke bekreftet
Evobet
1.0
  • Godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En flott velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1.0
Innskudd: 1.0
Valutaer: 1.0
Programvare: 1.0
Brukervennlighet: 1.0

En pålitelig bettingside

Denne bookmakeren får sin lisens fra Curacao, en av de mest brukte kommisjonene i industrien, og som du kan ha god tillit til. Det sier vi blant annet fordi det er satt gode reguleringer på plass, og alle som vil ha lisens derfra må etterleve disse, noe som naturligvis også inkluderer Evobet, og som er en av grunnene til at siden er så god.

De har også en egen seksjon for ansvarlig spill du kan ta en titt på hvor all relevant informasjon finnes. Av det vi kan se er det dog ingen synlige direkte lenker til organisasjoner på hjemmesidensom hjelper mot spilleavhengighet.

Evobet registrering – Gjort på noen få steg

Evobet

En god nyhet er dog det at Evobet er på norsk, noe som gjør registreringsprosessen enklere for visse. Du behøver bare å trykke på «Opprett Konto», så er det første steget at du skal skrive inn din e-postadresse og passord som du vil bruke. Det er det neste steget som krever litt mer informasjon, men ikke mer enn du er vant med fra andre operatører.

Er det ganske grunnleggende greier altså, hvor de vil ha informasjon som navn, fødselsdato og din adresse. Det er lett og smidig å fylle inn slik informasjon, og du kan også velge valuta. NOK er en av de tilgjengelige alternativene og om du har en eventuell bonuskode kan du skrive den inn her. Det er faktisk alt du behøver å gjøre.

De oppfordrer deg til å laste opp identifikasjon for å gjøre en verifisering, men det er ikke noe du må gjøre med en gang, og du kan gjøre ditt første innskudd om du heller vil det. Så du kan spille med en gang!

Evobet betalingsmetoder – Et overraskende godt utvalg!

Evobet

Det er ikke alltid vi har luksusen av å ha så mange metoder for uttak og innskudd, som det Evobet gir oss. For innskudd spesifikt kan man bruke kryptovaluta, Skrill, еcoPayz, Neosurf og Rapid. Når det gjelder selve innskuddsgrensene så er de så høye at de ikke vil være noe problem, opp til hele 250 000 kroner faktisk, noe som er veldig høyt. Vi er veldig fornøyde med hvor mange forskjellige metoder for innskudd som finnes.

Det samme gjelder for uttak hvor du ikke kan bruke Neosurf, men du får i stedet valget til å bruke bankoverføring. De andre metodene som nevn ovenfor kan også brukes her, og det er mer enn det vi er vant med fra mange andre sider. Det meste du kan ta ut er dog 10 000 kroner, som ikke er veldig mye akkurat, men det er jo flott om du har vunnet så mye! Når det gjelder Evobet uttak tid så kan det ta opp til 24 timer, men det kan også ta 72 timer. Om du har alt i orden så skal det gå fort, men da du ha verifisert kontoen på forhånd.

Generelt skal det ikke være noe gebyr på verken innskudd eller uttak.

Evobet bonus – En flott velkomstbonus

Evobet

Når du gjør ditt første innskudd har du muligheten til å få en 100 prosent bonus opp til 150 euro, eller 1500 kroner altså. For å få til en eventuell utbetaling så er omsetningskravet på ganger 10 og oddsen må være på minst 2.0. Det er litt høyere krav enn man er vant med, men så er også bonusen høyere enn man får generelt når det gjelder sportsbook. Så det er uansett definitivt verdt å ta i mot bonusen. Det er visse andre krav og vilkår også, og vi anbefaler at du går gjennom dem.

Det er også en mengde andre bonuser du bør vite om. Det finnes bonus både for e-sport og for virtuell sport. For førstnevnte er bonusen på 50 prosent opp til 1000 kroner, og for virtuell sport er den på 100 prosent opp til 2000 kroner. Det er ganske imponerende altså, og det er bonuser du kan få en gang i uken, hver eneste uke.

Andre bonuser å nevne er Multiple Bet bonus, noe som gjør at jo flere marked du har på en kupong så får du ekstra gevinster ut av det. De har også en Reload bonus, på 40 prosent opp til 1000 kroner, det er en bonus du kan få hver eneste måned om du vil, men har visse krav naturligvis.

Til slutt har de også en lojalitetsbonus, hvor du får 10 prosent opp til 1500 kroner, fra alle tapene som du har hatt innen en uke. Det er en slags cashback bonus altså.

Som du ser er det massevis av godt å finne på denne bookingsiden, og de har gjort det fint å være spiller hos dem. Ta en titt selv, og les gjerne nøye gjennom vilkårene så du vet mer.

Godt utvalg av marked på flere sporter

Alt det med bonusene er jo greit nok, men om det ikke er gode valg av marked så hjelper ikke det så mye, men det er heldigvis ikke et problem. For Evobet fotball så er det veldig mange marked, blant annet hjørnespark, hvor mange totale mål, handicap – både asiatisk og ellers, og mye annet egentlig.

Men det er ikke noe som er begrenset til bare fotball heldigvis, da det finnes også marked for MMA, blant annet om kampen varer hele distansen, hvilken vinnermetode som skjer og hvilken runde eventuelt. Dette med marked er noe som er overalt egentlig, både for basketball og mange andre sporter. Det gjelder bare for deg å finne noe som du liker å spille på. Og det bør ikke være noe problem antar vi.

Evobet sports betting – Alt du trenger for å ha det gøy

Selv om Evobet fotball naturlig nok er et stort fokus, så betyr ikke det at andre sporter er ignorerte. Tvert i mot så er det massevis av annet å spille på. Baseball, tennis, amerikansk fotball, basketball, politikk, events og mye annet er tilgjengelig, og de har i tillegg et stort fokus på e-sport og virtuell sport. Det ser man jo også ved bonusene, og det gjør det litt gøyere å spille på dem.

Uten å kjede deg for mye så er det veldig mye moro å finne på siden, hvor alle sportene som nordmenn liker å spille på er tilgjengelige. De aller mest populære sportene er nok disse, men vit at det er mye annet å spille på også altså!

Lett å legge en innsats

Når du endelig har bestemt deg for hva du vil spille på så gjelder det bare å trykke på utfallet, det kan være forskjellige marked det er snakk om eller bare rett og slett hvem du tror vinner kampen. Da vil spillekupongen raskt dukke opp på høyre side av skjermen med all videre informasjon. Der kan du bestemme innsatsen og om det er singel, kombinasjon eller system du vil spille på.

Alt det du er vant med fra andre operatører er også tilgjengelig her, og det inkluderer Evobet cash out, og hvor det er tilgjengelig er det tydeliggjort for deg for enklere spilling. Som nevnt ovenfor får du visse bonuser om du spiller på en viss måte med markedene, så om du uansett har tenkt til å spille så hvorfor ikke dra nytte av det. De har gjort det enkelt og smidig å spille, akkurat som det skal være egentlig, så det vil du ikke ha noen problemer med.

Evobet live betting – Godt gjort

Når det gjelder live betting har de på en måte en egen seksjon for det, hvor du kan få oversikt over alt som er mulig å spille på live. De har gjort det lett å finne frem til det som kan spilles på, som for øvrig er ganske mye. Det har ikke lagt store begrensinger som sådan, det er bare synd at Evobet live streaming ikke er en faktor på siden. Det ville på en måte toppet hele spilleopplevelsen av, men det er noe som forhåpentligvis legges til ved et senere tidspunkt.

Gå inn på kalenderen deres også om det er sånn at du ønsker å planlegge spillingen din litt fremover, for de viser alt som er tilgjengelige for live betting i overskuelig fremtid!


Evobet mobil – En smidig spilleopplevelse

Spill gjerne denne operatøren på telefonen da mye av det som tilbys på PC er også tilgjengelig på telefon. Av det vi kan se er det ikke en Evobet app tilgjengelig dessverre, men så lenge det fungerer så godt på telefon er det noe man kan klare seg uten. Det er en god brukeropplevelse og navigering, så du vil nok kose deg med din erfaring.


En komfortabel side å spille på enhver plattform

Det er en enkelhet med tanke på hvordan Evobet er satt opp. Det er lett å finne frem til informasjon, være det seg for spill, bonuser og registrering. Når du vil legge en innsats så får du fort oversikten over det, og det er en rask og responsiv side.

Det kan virke som om det er litt mye informasjon først, men etter en kort stund så vil du bli fort kjent med den og alt den har å tilby. Og da kan den fort bli en av dine favorittsider faktisk!


Sikkerhet og annen viktig informasjon

Som hos alle gode bettingsider bruker Evobet den seneste SSL krypteringsteknologien for å passe på all privat informasjon og bankopplysninger som finnes på siden. Du skal være trygg når du spiller hos operatøren, og de vil alltid forsøke å behandle sine spillere så rettferdig som mulig. Det gjelder både når det kommer til odds, men også angående utbetalinger og det å være en god bookmaker å spille på.

Firmainformasjon
Navn Evobet Casino
Hovedkvarter Schout Bij Nacht Doormanweg 40, Curaçao
Etablert 2012
Lisenser No. 1668/JAZ - Curacao
E-post support@evobet.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja – 09:00 – 01:00

God og hjelpsom Evobet kundeservice

Du kan kontakte kundeservice via både mail og live chat, og sistnevnte er tilgjengelig frem til 01:00 fra 09:00. Det er ikke døgnåpent altså, men lenge nok til at du bør få hjelp til det du lurer på og sliter med.

Hjelp er dessverre ikke tilgjengelig på norsk, selv om operatøren i seg selv er på norsk. Det er litt synd, men da du sannsynligvis kan engelsk bør ikke det være et veldig stort problem egentlig. Mer enn det er det ikke så mye mer å nevne, et telefonnummer er ikke umiddelbart tilgjengelig, men live chat og e-post pleier å være de beste metodene for hjelp uansett!


Konklusjon

Evobet Norge er en god side å bruke for alle som er ute etter en ny bettingopplevelse. Det er kanskje spesielt bonusutvalget og det at de har så mange forskjellige betalingsmetoder tilgjengelige som gjør det til en så god side for oss i Norge. Ikke at Evobet sports betting er så dårlig akkurat det heller, så det er i stor grad en ganske komplett pakke man får her.

Om de legger til live streaming og en app kanskje, så blir det nesten helt perfekt. Det er ikke dårlig bare det!

FAQ

Den er på opp til 72 timer, men det kan gå fortere. Det avhenger dog på uttaksmetoden du velger også, og e-lommebok er alltid raskest.
Den får de fra Curacao, en av de beste og mest brukte kommisjonene i industrien.
Det gjør det ikke for tilfellet, men du kan uansett bruke den gode mobilversjonen deres, for en god spillopplevelse.
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top