Betzest Norge – Bookmakeren med det lille ekstra

Betzest godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Når du skal registrere deg hos en ny operatør så er det jo sånn at man er ute etter en som har noe spesielt. Enten det er en god bonus, Betzest sports betting eller annet.

Vis mer

Og det kan man jo se på denne bookmakeren at de har ordnet for seg selv, da du finner alt du trenger. Det er en god side å bette på, og du vil ha få bekymringer. Det tror vi også du kommer til å se når vi går gjennom vår Betzest anmeldelse, som vi anbefaler at du leser gjennom her!

Vis mindre
Ikke bekreftet
Betzest
1
  • Svært godt utvalg av betalingsmetoder
  • Godt utvalg av sport og marked
  • En veldig god velkomstbonus
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Lisensen hos Betzest

Operatøren får sin lisens fra Malta, noe som strengt tatt er blant det beste du kan få når det gjelder gambling. Det betyr at siden du spiller på er pålitelig, er underlagt strenge regler og alt annet som er viktig. Det er også positivt å vite at det ikke er lett å få lisens fra Malta, så du vet at de operatørene som har det, er seriøse om å ha en god og pålitelig virksomhet.

Det er noe man også kan se når det kommer til ansvarlig spill, da det er direkte lenker til organisasjoner som Gambling Therapy og GamCare. Du kan også sette grenser på spillingen din selv om du ønsker det, og selvekskludere deg helt om det er noe du føler du behøver. Betzest Norway kan du stole på!

Betzest registrering – Raskt og enkelt

Betzest

Når du setter i gang med registreringen hos Betzest er det viktig at all informasjon er korrekt, det er også noe man blir minnet på direkte fra siden selv. Men deretter er det en egentlig en ganske grei oppgave. Betzest er på norsk, og først skal du fylle inn kontoinformasjon. Det vil si ting som Brukernavn, navn, epostadresse og telefonnummer.

Men da hele registreringsprosessen er samlet på en og samme side så kan du fylle inn informasjon akkurat som du selv ønsker det. Når det kommer til personlig informasjon så er det også standard greier, hvor det er navn, adresse og slike ting de vil ha. Her kan du for øvrig også velge valutaen du vil bruke, og vår kjære NOK er en av de ledige.

Det går fort å registrere seg hos Betzest, og vi liker at de har samlet alt på en side, det gjør det på en måte mer oversiktlig og enkelt. For å gjøre uttak så må du verifisere kontoen, så det er viktig at du oppgir korrekte opplysninger som sagt. Betzest register blir fullført raskt, så du er fort i gang med spillingen din uten noen større problemer!

Betzest betalingsmetoder – En av operatørens sterkeste sider

Betzest

Det er ikke mange bettingsider som opererer i Norge som kan skryte av å ha et like godt utvalg for innskudd og uttak. Hos Betzest kan man bruke blant andre Klarna, Trustly, Skrill, NETELLER, ecoPayz, Neosurf og MuchBetter. Det er i det hele tatt et komplett slags tilbud man får, og alle er gratis å bruke, og overføringen er umiddelbar. Grensene på hvor mye du kan sette inn varierer avhengig på hvilken metode du bruker, men den kan være opp til 100 300 kroner, noe som bør være mer enn nok for de fleste.

Interessant nok er de samme metodene tilgjengelige for uttak, noe som er ganske sjeldent. Du kan ikke bruke Skrill eller NETELLER, men det er så mange andre å velge mellom at du ikke vil ha noe problem uansett. Det er også gratis å gjøre uttak, og når det kommer til Betzest uttak tid så er det for de fleste av dem gjort innen 3 timer! Det er det de skryter av i hvert fall, og de gjør det til en veldig godt bettingside å bruke for slike tjenester. Da er det lett å overse visse andre ting.

Betzest bonus – En god velkomst!

Betzest

Det er ikke en mangel på bonuser når det gjelder Betzest, og velkomstbonusen deres er faktisk ganske god den også! Du får 100 prosent bonus opp til 1500 kroner som en velkomst, i tillegg til et 50 kroners gratisspill. Det er det ikke mange som kan måle seg med. Men for å få det ekstra 50 kroners gratisspillet så må du verifisere via mobilen for å få tilgang til den.

Når det kommer til krav så er omsetningskravet litt høyt, på ganger 15, noe som er høyere enn det mange av deres konkurrenter opererer med. Spillet må også ha minst 2.0 i odds for at det skal kvalifisere og du har 14 dager på deg til å oppfylle alle krav.

Så har også operatøren andre bonuser du kan ta del i, med gevinstbooster, bonuser som gjør at du kan satse på dine favorittlag og vinne mer, og bonuser spesifikke for individuelle sporter. Det er faktisk et godt utvalg av bonuser generelt på siden, og vil du ha bonus for Formel 1, basketball, noen av de andre amerikanske sportene eller virtuell sport, så er dette definitivt bookmakeren for deg.

Uansett hva du er ute etter anbefaler vi at du er oppmerksom på kampanjesiden deres for å holde deg oppdatert, og hvorfor ikke ta del av deres bonuser, når du først spiller hos dem? Dette er jo tross alt en av deres sterke sider!

Mange marked å boltre seg i

Det er lett å få oversikt over alle de forskjellige markedene som denne operatøren har, og går du for eksempel inn på Betzest fotball så vil du se marked med over hundre marked. Det kan være marked om man får utvisning i kampen, hvem som blir første målscorer eller vanlig innsats. Valgmulighetene er uansett mange, noe som tross alt er det viktigste.

Og det er ikke bare ved fotball at dette er gjeldende, da man har også marked for de fleste andre sporter. I basketball kan man blant annet satse på hvem som vinner de individuelle omgangene og hvilken spiller som gjør mest poeng. Dette er da noe som utvider seg til de fleste andre sporter og det er noe du garantert vil ha det gøy med når du utforsker siden.

Betzest sports betting – Alt du trenger for å ha det gøy

Det er en lang liste med tilgjengelige sporter å satse på hos Betzest, og det eneste du egentlig trenger å gjøre er å finne frem til det du liker. Eller så kan du jo alltids gå ut av din komfortsone og utforske noe annet også. Du kan spille e-sport, eller kanskje virtuell sport? Men om du foretrekker det vanlige, som Betzest fotball, tennis, basketball, kampsport eller motorsport er det klart det også er tilgjengelig.

Det er også andre typer av spill mulige, med spesialer, politikk, underholdning og lignende. Selve utvalget er kanskje ikke like stort som «vanlig» sport, men det er mer enn nok å ha det gøy med uansett.

Når det gjelder de fem mest populære sportene kan man kanskje si at det er:

Sett opp innsatsene slik du ønsker det

Når du endelig har valgt deg hva du skal gjøre så er det egentlig bare å trykke på det du vil legge innsats på, så vil det dukke opp på kupongen din. Du kan spille singel, kombo eller system om du vil, og det er satt på plass et enkelt og oversiktlig system som gjør det hele veldig enkelt egentlig.

Du kan også bruke noe som heter Fast Bet, og Betzest Cash Out er en funksjon som også er tilgjengelig. Det er rett og slett helt opp til deg selv hvordan du ønsker å spille hos Betzest, og du får visse booster avhengig på hvilken bonus du har, og hvilken sport du satser på.

Betzest har alt du er vant med for å plassere innsatser, uansett om det er snakk om mange marked eller sporter og lagt sammen med et enkelt spillesystem så regner vi ikke med at du vil treffe på noen problemer egentlig.

Betzest Live betting – For enda mer adrenalin

Det er noe eget i det å spille live, og hos Betzest har du en egen kategori for akkurat den typen spilling. Trykk på den for å få den fulle oversikten over alt du kan spille på, og da kan du spille både på fotball, basketball og mange andre sporter. Du kan bruke søkefeltet for å få bedre oversikt, og de har også en kalender du kan ta en titt på for å holde deg litt mer oppdatert på hva du kan spille på snart.

Når det gjelder Betzest live streaming så er det ikke noe som er tilgjengelig akkurat nå, men vi får vel håpe at det er noe de legger til snart.


Betzest mobil – En god opplevelse

Er du ofte ute av huset, men liker uansett å legge en innsats i ny og ne? Da kan det være helt ideelt å bruke Betzest på telefonen. Du får tilgang til de samme tingene, og som sagt, verifiserer du via mobilen får du en ekstra liten bonus! I Norge har vi ikke tilgang til eventuell Betzest app, men kvaliteten er uansett høy når det kommer på mobil, så sparer du litt plass i samme slengen!


Enkel bookmaker å bruke

Når du besøker Betzest for første gang vil du bli møtt av en side som er lett å bruke, å få oversikten over og som er lett å registrere seg på. Det er ikke mye mer enn det man trenger, og vi liker simplisiteten på siden, og hvor vedkommende den er. Det er ingenting spesielt med den som sådan, mer at den bare fungerer så godt, og den forsøker ikke å være noe den ikke er. Det er en svært god sports betting side, og det får man inntrykket av med en gang man besøker den og begynner å bruke den.


Sikkerheten hos bettingsiden

Betzest benytter seg av den seneste sikkerhetsteknologien for å passe på all opplysning du har gitt dem, både personlige og bankdetaljer. Det er viktig, og er noe som er verifisert av Comodo, sånn at du vet at personlige, private og økonomiske opplysninger er beskyttet. Man ville jo ikke akseptert noe mindre, men det er i det minste godt å vite at de har satt den typen av beskyttelse på plass. Du kan altså spille sikkert og uten bekymringer hos Betzest.

Firmainformasjon
Navn Betomall LTD Malta
Hovedkvarter Business Box, 115A, Floor 5, Valley Road, Birkirkara, BKR 9024, MALTA
Etablert 2018
Lisenser MGA/B2C/270/2014 - Malta
Telefon Nei
E-post support@betzest.com
Kontaktskjema Ja
Live chat Ja

Lett å få hjelp

Først og fremst anbefaler vi at du tar en titt på deres utfyllende FAQ for å få hjelp. Der har de virkelig gjort en god jobb med å legge til all informasjon du behøver, så det er svært sannsynlig at du kan finne ut av problemene dine der.

Om du derimot trenger menneskelig hjelp så kan du kontakte operatøren via live chat og e-post. Det er effektivt og smidig, men ikke døgnåpent, noe som er litt trist. Men det er ikke en avgjørende faktor uansett, for hjelp til det du trenger får du.


Konklusjon

Det er veldig mye å like med hvordan Betzest har laget siden sin, fra betalingsmetodene som er tilgjengelige, til de gode bonusene og generelt hvordan det deres sports betting er lagt opp. Om du har lest igjennom hele denne Betzest review så er kanskje det eneste vi kan utsette at de ikke har live streaming, og ikke hjelp tilgjengelig på norsk. Men utenom det er det lite annet, og slike feil er ikke akkurat fatale for en side som dette uansett. Vi anbefaler operatøren høyt, og du bør gi den en sjanse.

FAQ

Den får de fra Malta, som er en av de absolutt beste kommisjonene i gamblingindustrien, noe som gjør at du kan bruke operatøren uten bekymringer.
Det kan man faktisk, og Betzest er en av få operatører som tillater det for bookmakere som kan brukes i Norge. Det er noe som er ganske positivt faktisk!
De har de ikke, men vi får vel håpe at det er noe man legger til snart, noe som vil trekke opp inntrykket av siden en del!
Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top