10bet anmeldelse – En bookmaker som tilbyr deg alt du kan ønske

10bet godtar for øyeblikket ikke spillere fra Norge!
Vi anbefaler deg å opprette en konto hos:

Det er sånn at man får et godt inntrykk av 10bet med en gang man besøker siden. Hva årsaken til det er kan man spekulere i, men kanskje det er fordi den virker veldig profesjonell, samtidig som den er utrolig oversiktlig.

Vis mer

Du bør også lese vår 10bet anmeldelse, for det er mye som er verdt å vite om den. Du kommer garantert til å bli mer interessert i siden etter vår anmeldelse! Du kommer blant annet til å få svar på om det finnes en 10bet app Android og finne ut av 10bet bonus terms and conditions! Så les gjerne videre!

Vis mindre
Ikke bekreftet
10bet
1
  • Betting på foreskjellige esporter
  • Spesielle promosjoner og bonuser
  • Detaljert profesjonell statistikker
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 1
Uttak: 1
Innskudd: 1
Valutaer: 1
Programvare: 1
Brukervennlighet: 1

Lisens fra Malta

Med betting så vil man først og fremst ha trygghet, i alt man driver med. Det gir deg en sikkerhet at 10bet ar sin lisens fra Malta. Det er ingen bedre steder å få den fra, og de stiller såpass strenge krav til sidene som vil ha lisens der. Det er til fordel for deg og meg som spiller.

Og det at de ellers tar mye ansvar for spilleres eventuelle problemer med spillavhengighet er et pluss for også. Det er lett å finne hjelp hos 10Bet, noe vi anser som viktig. De tar sitt ansvar på alvor, uansett hva det er snakk om, og de jobber med organisasjoner som kjemper mot spillavhengighet. Om du sliter selv, eller kjenner noe som gjør det bør du sjekke det ut!

Ingen verifisering nødvendig for registrering hos 10.bet.com

10bet

Man vil gjerne ha det så enkelt som mulig når det kommer til alt det administrative ved betting, og heldigvis har de gjort det ganske enkelt hos 10bet. Det er tre steg du må gå gjennom, og på det første skal du skrive inn ditt navn, fødselsdato og din e-postadresse. Ganske grunnleggende greier altså.

Deretter handler det om kontaktinformasjon. Det vil si hvor du bor, ditt telefonnummer og adresse blant annet. Det går fort og effektivt før du blir sendt av gårde til neste steg. Der skal du først velge ditt brukernavn og passord.

Du kan også velge oddssystemet i tillegg til valuta. De har ikke NOK, men EUR er vel det nest beste alternativet. Du kan også velge her om du vil sette grenser på dine daglige innskudd. Men det er faktisk alt, det kreves ikke noe mer for å bli ferdig med selve registreringen. Det hele skal se slik ut om du har gjort alt riktig, så kan du sette i gang med innskuddene dine!

Gode løsninger for innskudd og uttak

Det er enkelt å gjøre både innskudd og uttak, og det er også gratis. Og det at du må gjøre dine uttak med samme metode som du har gjort dine innskudd gir deg også trygghet. Det vil si at du kan bruke Visa, Mastercard, Skrill, NETELLER, paysafecard, bankoverføring og MuchBetter både for innskudd og uttak.

Faktisk så må du bruke Skrill for uttak om du har satt inn penger via den metoden. Det skal gjøre det sikrere for deg som spiller, og på en måte er det noe vi liker også. Det gir en slags trygghet i hva som foregår, og det gir faktisk operatøren mindre sjanse til å anklage deg for noe feil angående dine transaksjoner.

Det er en litt rigid måte å gjøre det på, men om det virkelig handler om sikkerhet så synes vi uansett at det er verdt det. Så får du jo også en veldig god oversikt med en gang, som også hjelper. Til slutt er det greit å vite at de tar ingen avgifter, uansett om det er innskudd eller uttak!

10bet bonus – noe for deg?

10bet

I skrivende stund finnes det ikke en 10bet welcome offer, noe vi ikke er så vant med egentlig. Hva årsaken til det er kan man bare spekulere i, men kanskje de føler seg komfortable med hvordan de andre bonusene og funksjonene er? Blant annet finnes det mange funksjoner, som cashout og andre slike ting.

Når det gjelder rene bonuser har de mer med enkeltkamper å gjøre. For eksempel er det en hvor du får 10 euro i free bet i kampen mellom Liverpool og Atalanta. Da må en av lagene bomme på straffe, og det er det du må satse på altså, men det er noe som hele tiden forandres på, så du bør holde deg oppdatert. Eller noe som heter «Opt in». Det er jo greit nok, og kommer for flere kamper, men det er ingen ren velkomstbonus som sådan. Men uansett hva du spiller på er og eventuelle bonuser du får er det greit å lese 10bet bonus terms and conditions, så du har den fulle oversikten. Selv om du får 10 euro i free bet er det naturligvis vilkår tilknyttet. Det er noe å huske på, så får vi håpe på at det kommer en skikkelig velkomstbonus snart!

Et utvalg av marked gjør betting mer interessant

Er det et område som siden ikke skuffer på er det markedene. På en enkelt fotballkamp kan det være over 150 marked for deg å spille på, noe som er mer enn hva de aller fleste andre bettingsider tilbyr. Det er så mye variasjon i det man blir tilbudt, og ikke bare for fotball heller.

I bortimot alle sporter marked er mulige å ha, så finnes det, som ishockey, basketball og amerikansk fotball. Men det er ikke til å komme bort fra at mye fokus ligger på fotball. Det ser man jo på bonusene også, men ikke minst på mengden av marked tilgjengelig. Du kommer til å finne veldig mye gøy å drive med når det kommer til dette! Så gi det en sjanse!

Oppdag en spennende sport hos 10bet com

Tilbud og utvalg er alltid viktig hos en operatør som dette, og 10bet har en lang liste med sporter du kan spille på. Det strekker seg fra de kjente som fotball, basketball og tennis, til de litt mindre kjente. Da snakker vi om Aussie rules, gaelisk hurling og gaelisk fotball. Det er jo verdt å ta en sjanse, gøy blir det jo uansett. Men om det er fotball du er ute etter kan du spille alle de største ligaene, cupene og andre konkurranser.

Ikke bare det, men når faktum er at du kan spille på Premier League i Tanzania forstår du fort at dekningen er ganske god! I tillegg kan du spille på e-sport og virtuell sport. Så utvalget og tilbudet er rett og slett veldig godt uansett om du vil spille på den vanlige, tradisjonelle måten, eller om du er ute etter å utvide interessene dine. Og så kan du jo alltids spille på politikk!

Skal du legge en innsats på 10bet – hvordan fungerer det?

Som de aller fleste andre gode operatører er det veldig lett å legge innsats hos 10Bet. Man finner bare det man vil spille på, og trykker på utfallet eller markedet som du vil satse på. Det er alt. Selve kupongen er liten og ikke veldig sjenerende, og den gir deg muligheten til å velge mellom system, kombo og singel. Det fungerer bare veldig godt, og det er lett å bli revet med, da det bare tikker av gårde på en måte.

Som nevnt ovenfor finnes det også visse funksjoner som cashout. Der du kan bruke cashout er det tydeliggjort for deg, så du ikke er i tvil. Det er ikke så mye mer å si om dette, og på en måte er det bare positivt faktisk!

Kjenn adrenalinrushet med 10bet live betting

Om du vil spille live så er det «live betting» du må gå inn på. Det er en egen seksjon, hvor du får full oversikt. Både over hva som skjer på dagen du er innom, men også i dagene fremover. Ikke alle kamper er hendelser er tilgjengelige for live spill, og de som er det er i «live betting. Det er mange gode grunner til å spille på 10bet live, og det er en haug med marked som ellers ikke er tilgjengelige.

Live betting er alltid gøy, noe som også er tilfellet hos 10 bet, det er bare synd de ikke også har lagt til live streaming. Får håpe det kommer snart!


Bør du bruke 10bet mobile?

Selv om det skulle finnes apper for 10bet er det altså ikke noe som er tilgjengelig for oss i Norge. Så en 10bet app android eller en 10bet iPhone app har ikke så mye for seg, dessverre. Men det gjør det jo desto bedre at det fungerer så godt direkte på nettleseren på telefonen din. Så godt at det liksom ikke gjør noe at det ikke finnes en 10bet app iPhone for oss. Bare det i seg selv er jo ganske imponerende.

Du bruker den samme påloggingsinformasjonen, så får en smidig opplevelse på tvers av plattformene. Noe vi vi liker veldig godt. Det samme kan vi si om utvalget av spill og bonuser og andre funksjoner. Det er ingen forskjeller sånn sett, uansett om du spiller på telefon eller på PC. Da har man gjort noe riktig etter vår mening. Dette er jo tross alt en bettingside som er eksperter på betting og hva spillere vil ha, så det er vel egentlig ikke så overraskende.

Det hadde jo vært gøy å spille på en 10bet app, men så lenge staten har tatt valget sitt så blir det vanskelig. Derfor er det flott at operatøren har gjort en så god jobb uansett!


Brukeropplevelsen av 10bet

Det som er den store sjarmen med 10bet er hvor enkel den er å bruke, og hvor oversiktlig alt er. Det til tross for at det er veldig mye informasjon på hver eneste side. Men de har organisert det på en slik måte at aldri føler deg overveldet. Så hjelper det at selve informasjonen forklarer mye om siden og hva du kan forvente av den. Det er en god balansegang de har fått til.

Ikke minst med tanke på at når det kommer til sportene og alt rundt, med marked og lignende, så har de gjort det lett å sette en innsats. Vi har jo gått gjennom det ovenfor, men det er altså en viss sjarm ved det hele. Det er mye bra å si om en side som gjør seg selv så tilgjengelig, og om ikke ønsker å skjule informasjon. Så det er mye positivt å si om 10bet angående det.


Sikkerheten din hos 10bet

10bet har fått et kvalitetsstempel for hvor seriøst de tar sikkerheten. De bruker blant annet den seneste SSL 128 bit krypteringen for å passe på, i tillegg til at de har en høyteknologisk brannmur satt på plass.

Det skal være tilnærmet umulig for uvedkommende å hacke seg inn på 10bet.com og du kan også være sikker på alle dine betalinger og overføringer også er trygge. Det eneste du skal bekymre deg om er hvorvidt kupongen går inn eller ei!

Firmainformasjon
Navn Ocean Star Limited
Hovedkvarter Dragonara Business Centre, 5th Floor, Dragonara Road, St. Julians STJ3141, Malta
Etablert 2003
Lisenser Malta Gaming Authority (MGA/B2C/331/2016)
Telefon +356 2778 0155
E-post support@10bet.com
Kontaktskjema Nei
Live chat Ja

Høy kvalitet på support

Du kan kontakte support via live chat, mail og telefon. Live chat er åpent 24 timer i døgnet, og selv om det ikke er på norsk er kvaliteten såpass høy at det ikke gjør noe. Vi fikk svar på det vi lurte på veldig fort, men om de legger til et norsk nummer og norsktalende support ville det jo naturligvis vært enda bedre. Vi får håpe det er noe som ordner seg etter hvert.

Det er lett å finne frem til live chat, det er rett på siden, uten at du må gå inn via andre linker eller sider, men du må være logget på. Ellers er det mye info å få av 10bet selv, før du kontakter support, så svar og hjelp kommer du til å få, på en måte eller annen!


Til slutt

Om du har lest hele vår 10bet anmeldelse forstår du nok at vi liker siden veldig godt og hvordan den er satt opp. Spillutvalg, marked og support er veldig bra, men vi ser gjerne at de legger til en god velkomstbonus. Da er det virkelig en av de beste på markedet i dag, og det mener vi helt seriøst!

Utvalg av våre beste bookmakere
open
Top