Nordic Bet App — Den beste måten å spille på dine smarttelefoner og nettbrett på

Det å spille på NordicBet har lenge vært en av de beste gamblingsopplevelsene du kan finne på nett, og om du ikke har testet det, så anbefaler vi at du forsøker det på mobil også.

Vis mer

Uansett om du vil bruke NordicBet app, eller NordicBet mobilversjon, så er det høy kvalitet, så ved å lese denne artikkelen får du all den relevante informasjonen du behøver. Uansett om du vil vite om NordicBet mobil live streaming eller noen av de andre gode opplevelsene ved denne operatøren, så skal vi hjelpe deg, så les gjerne videre for å vite mer om NordicBet app Norge.

Vis mindre
NordicBet app hjemmeside
Velkomstbonus: 1000kr
NordicBet
5
  • Stort antall muligheter i spillet
  • Mobilspill og live-streaming evner
  • Over 35 idretter tilgjengelig
Lisenser
  • Betalingsmetoder:
*Spill ansvarlig og i moderasjon. Krav og vilkår gjelder! 18+
Bonus: 5
Uttak: 5
Innskudd: 5
Valutaer: 4.8
Programvare: 5
Brukervennlighet: 5

NordicBet mobile – Våre inntrykk

Når du spiller hos en operatør som NordicBet så er det klart man har visse forventninger til den. Man forventer blant annet at kvaliteten er like høy som om du skulle spilt på PC, og det er den heldigvis. Du får den samme typen av tjeneste og kvalitet, det er lett å få oversikt på hva som foregår og all tilgjengelig informasjon er godt opplyst om.

Det er ikke alle bookmakere som er like dyktige på dette, så det er et godt tegn for deg som vil spille hos NordicBet at de gjør det på en såpass god måte. Av det vi kan se er det ingen begrensninger lagt på spillingen, verken når det kommer spill som er tilgjengelige, kamper og events, og ei heller bonuser. Det er noe vi skal se på nærmere nedenfor, men det at det er like smidig å spille på NordicBets mobilversjon som det er på PC, det er godt gjort. Og da det generelt er vanskelig å foreta en NordicBet app download i Norge, så kan det hende at mobilversjonen er din beste mulighet faktisk.

Nordic Bet app

NordicBet app for Android, noe for deg?

Om betting på en Android-telefon er det du er ute etter så er ikke det veldig lett å få til her i Norge. Restriksjoner på pengespill gjør det vanskelig, men du kan faktisk laste ned din Nordic Bet app direkte på deres egne side. Da går du utenom Google Play Store, og om du vil så lest ned NordicBet app på den måten. Det er tross alt den mest praktiske metoden for deg som er enkelt tilgjengelig.

Så er det i hvert fall bra å se at når man først har lastet ned din NordicBet mobile app, så har de ikke lagt veldig mange begrensninger på spillingen, og at man stort sett for muligheten til å spille på samme måte. Det er stort sett den samme bettingsiden, utenom det at det er på telefon.

NordicBet mobile appen har ikke så mange spesielle funksjoner som sådan. Det meste du må bestemme deg for er om du vil registrere en ny konto eller ikke. Velger du å gjøre det så får du tilgang til en ny velkomstbonus, men eventuelle fordeler du har fra din forrige konto får du ikke med deg da. Så det er i stor grad et valg du må ta, og det er jo definitivt fordeler ved begge deler. Men uansett hva du faktisk velger å gjøre så er det veldig mye bra med NordicBet mobile appen. Markedene, de tilgjengelige kampene og ligaene er de samme, og de samme sportene også. Du finner de samme funksjonene mulige å spille på, så det er ikke så mye å tvile på sånn sett.

Tre høydepunkter for NordicBet app Android:
  • Veldig godt utvalg av spill og marked. Like godt som om du skulle spilt på PC.
  • Enkelt system for å få support, selv om du spiller på telefonen din.
  • Alle bonusene som er tilgjengelige på PC er også mulige å bruke på din NordicBet app Android. Du kan velge selv om du vil lage ny konto eller ei!
NordicBet
NordicBet-applikasjon for Android

Hvorfor en NordicBet iOS app er et godt valg

I motsetning til Nordic Bet appen for Android så er det mer komplisert for deg som last ned NordicBet app for din iPhone eller iPad. På grunn av restriksjonene satt på plass så må du bytte region på din telefon for å få tilgang til appen på iOS. Det gjør det litt verre med NordicBet iPhone app, og da er det jo kanskje like greit om du bruker mobilversjonen, som jo fungerer godt nok den.

Men om du har valgt å gjøre det, å laste ned NordicBet iOS app, så vil du umiddelbart kjenne igjen bookmakeren. Det gjenkjennelige blå layoutet, og at du har de samme markedene og mulighetene for å spille på den. Det gjør NordicBet mobile til et enkelt valg når du vil spille på telefonen din. Det er ingen spesielle funksjoner lagt til bare for at det er en app, så det er jo på mange måter den samme måte å spille på som du kjenner til.

Igjen, du kan velge om du vil lage en ny konto eller om du vil fortsette med din opprinnelige. Fordelene er uansett de samme, utenom det at du kanskje får tilgang til en ny velkomstbonus om du blir et nytt medlem.

Generelt sett er det ikke så mye å lure på, om du liker NordicBet og vil ha det på telefonen din, så er deres Nordic mobil app perfekt, så lenge du bytter region på telefonen din for å få tilgang til den.

Tre høydepunkter:
  • Veldig smidig og enkel å forstå. Det er lett å få oversikten du behøver, så når du vil finne frem til markeder og sporter så er det en enkel oppgave.
  • Mye ulikt å spille på. NordicBet vet at spillere vil ha så mye som mulig å spille på, og sånn sett er det ingen forskjell uansett om du spiller på telefon eller på NordicBet app.
  • Lett å spille på telefonen: Det er akkurat like lett å oversikt på spillekupongen og alt det rundt som det er på PC. Det er en fornøyelig opplevelse å spille på appen, noe som er veldig bra!
NordicBet
NordicBet-applikasjon for iOS

Bonusene hos NordicBet mobile

Vi har nevnt bonuser ovenfor, men det er ingen spesifikke til deg som spiller på NordicBet mobil app. I stedet så gjelder alle tilgjengelige bonuser på alle tilgjengelige plattformer, så selv om du tar din bonus mens du spiller på PC, så kan du fortsatt oppfylle omsetningskravet og lignende om du spiller på telefon.

Det hadde jo ikke vært dumt om de la til en bonus for de som spiller på telefon, men på samme måte som NordicBet mobil live streaming er tilgjengelig på mobil, så er også bonusene det. De samme fordelene gjelder altså, så det er ikke så ille uansett.


De samme betalingsmetodene

Det samme som for bonus kan man si om betalingsmetodene, de er likedanne, og det er ingen spesielle betalingsmetoder. Det betyr at du kan benytte deg av Neosurf og kortmetoder. Igjen, det er noe vi gjerne skulle sett flere av, men med tanke på restriksjonene regjeringen har satt på plass, så er det egentlig ikke så mye operatøren kan gjøre.

Konklusjon

Det er rett og slett veldig mye bra med hvordan NordicBet mobil app fungerer. Det er ingen mangler som sådan, og det eneste man virkelig kan klage på er uansett mer en konsekvens av regjeringen enn noe annet. Så NordicBet er en operatør du kan benytte deg av helt uten problemer og bekymringer, og er også en av de sikreste og mest pålitelige bettingoperatørene som finnes på markedet i dag, og det gjelder også NordicBet app.

FAQ

I NordicBet app er det en øvre grense på 500 000 kroner for 24 timer. Det er mer enn høyt nok for de aller fleste og ikke noe som bør bekymre deg.
Det er det BML Group som gjør. Det samme selskapet eier blant annet Betsson, noe som er et tegn på svært høy kvalitet.
Det kan man, og det er like tilgjengelig på mobil som det er på PC. Alt handler om geografiske restriksjoner, ikke hvorvidt NordicBet tilbyr det eller ei.
De beste bookmakerne for mobilbetting
NordicBet
open
Top